Németh Kristóf megértette a Mi Atyánk imádságot, és boldogabb mint valaha

Németh Kristóf álmodni se merte volna, hogy ennél boldogabban élheti az életét: a színész bevallása szerint 47 évesen jött rá a Mi Atyánk imádság egyik gondolatának lényegére.

„Legyen meg a te akaratod” – hangzik el az imádságban, mivel a magyar színész és színházigazgató csak mostanra tudott azonosulni, korábban arra vágyott, hogy a saját akarata határozza meg későbbi életét.

Be kell valljam, hogy fiatal éveimben nem gondoltam, hogy valaha így fogok élni, ahogyan most, azt pedig pláne nem, hogy ez lesz számomra maga a tökéletesség

– mondta a Borsnak Németh Kristóf, hozzátéve, hogy ma már pontosan érti keresztapja egykoron hozzá intézett szavait és azt is tudja, hogy a református lelkésznek igaza volt, amikor a hitről és a vallásról beszélgettek. Az imádságról azt mondta, Isten azért mindenható és azért csodálatos, mert ő jobban tudja, hogy neked mi a jó, mint te magad.

Nem arról van szó, hogy nem a te akaratod érvényesül, hanem arról, hogy még annál is jobb fog veled történni, mint amit te szeretnél

– idézte keresztapját a színész. 

A címlapkép forrása: A Keresztanyu című sorozat szereplőlistája/RTL Magyarország

Iratkozzon fel hírlevelünkre