Kinek a Miatyánk, kinek a Gay’BC

Egy kisgyermek számára az első 6 év a legmeghatározóbb a lelki, szellemi és érzelmi fejlődése szempontjából. Az a muníció, amit akkor a szüleitől, vagy a szűkebb környezetétől kap, határozza meg a későbbi értékrendjét, gondolkodásmódját és hozzáállását az élethez.

A szülői felelősség

A szülő felelőssége óriási. Hisz a piciny gyermek azokkal a játékokkal játszik, azokból a könyvekből olvas, amelyeket a szüleitől kap és azokat a szavakat kezdi el először a szájával formálni, amiket tőlük hall. Azokat a gesztusokat, viselkedési formákat használja, amiket a szüleitől tanul el. Felnéz rájuk és mindent átvesz tőlük, hisz neki akkor ez a legmeghatározóbb és a leghitelesebb forrása.

Kulcsingerek

Ekkor kapja meg a legfontosabb ingereket. Ekkor ismerkedik meg a legfontosabb fogalmakkal, ekkor kezdi megérteni, hogy mi az a család, anya, apa, testvér, házasság, szeretet, erkölcs, haza, magyarság és az Isten. A mindennapok hullámvölgyei, tapasztalatai, útkeresései vezetik el őt oda, hogy felismerje és megértse az összefüggéseket.

Baba olvas

A kép forrása: Pixabay

Saját nemükkel való azonosulás időszaka

Mindemellett tudományos tény, hogy a 3-6 év közötti életkor a saját nemmel való azonosulás igen érzékeny időszaka. Ekkor a lányok az anya, a fiúk pedig az apa magatartási mintáit igyekeznek követni, ellesni, eltanulni. Persze tudat alatt történik mindez. dr. Bagdy Emőke szakpszichológus szavait idézve a nemiség kialakulásának szempontjából ez a legszenzitívebb időszak, amikor a gyermeki gének mintegy várják a környezeti, szülői megerősítést, a kulcsingereket. Ez a 3-6 éves óvodás kor, egy afféle időablak. Ekkor születnek az úgynevezett életre szóló bevésődések. Hat éves kor után pedig ez az ablak bezárul és egy másik időszak következik.

A Gay’BC a gender-ideológia szavaival érzékenyít

Sajnos egyre nyilvánvalóbb, hogy az LMBTQ-propaganda elsősorban a gyermekeket vette célba. Tudják ők is, hogy ekkor a legsebezhetőbbek és meg akarják őket „fertőzni”. Sorra jelennek meg a szivárványos mesék, filmek, reklámok, játékok és könyvek. Egy legutóbbi liberális borzalom a Gay’BC nevet viseli. A könyv az ABC-t szeretné megtanítani az óvodás gyermekeknek, de ehhez nem állatokat, tárgyakat, hétköznapi szavakat hív segítségül, hanem transz kifejezéseket. Egészen elképesztő agymosás zajlik itt. Olyan kifejezéseseket próbálnak beleégetni a kicsik fejébe mint, biszexuális, coming out, azaz mikor valaki felfedi a másságát, drag, egyenlőség, interszex, meleg, élvezet, leszbikus, non-bináris, szexuális irányultság, queer, vagy éppen transz. Ezeket az idegen szavakat sokszor még a felnőttek sem értik, vagy tudják pontosan beazonosítani.

GayBC

Gay’BC könyv Gay magyarázata – A kép forrása: Metropol

Vérlázító szülői viselkedés

Vérlázító, hogy az LMBTQ ideológia propagandistái már a gyermekek első betűinél, első szavainál, első lapozóinál is ott szeretnének lenni, „bevésődni”. De az még inkább vérlázító, hogy vannak olyan szülők, akik egy nyiladozó kis gyermeki elmének ilyen kifejezéseket tanítanak. A gyerekek mikor még kicsik, képesek mindent, még olyat is, szó szerint megjegyezni és visszamondani, amit nem is értenek. Gondoljunk csak a borzalmas reklámokra, amik a mesefilmek közé ékelődnek, s a gyermekek sokszor kívülről fújják. Na hát így van ezzel egy szegény kisfiú is, akinek anyukája sportot űz, az érzékenyítés jegyében abból, hogy gyermekének szó szerint megtanítsa a Gay’BC-t. A fiúcska, mint egy bemagolandó szöveget felmondja, hogy mit fednek a betűk, a gender-ideológia aggasztó elemeit ismételgetve. Az anyuka megdicséri, lelkesedik, minden egyes jól párosított szó után, majd a végén megkérdezi tőle: Te egy érzékenyített kisfiú vagy? Erre a gyermek büszkén azt mondja: Igen, az vagyok!

Kinek a pap, kinek a papné

Ennyit a legszenzitívebb időszakban magukba szívott információkról. Kinek a Gay’BC-t, kinek a Miatyánkot fújja a gyermeke 3 évesen. Ki a GayBC-ből, ki pedig Móra Ferenc Zengő ABC-jéből tanulja meg a betűket. Nincs kétség afelől, hogy ki jár jobban!

Érzékenyítsük a legkisebbeket is: megjelent az első szivárványos lapozó Magyarországon

Bagdy: Ha valaki, én tudom, mi a másság, a kirekesztettség

A kiemelt kép forrása: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre