Zavarjuk őket mi, kicsiny Magyarország

Magyarország alkalmatlan. Nem méltó az EU vezetésére a jövő évben. Orbán Viktor alkalmatlan. Diktátor. Despota. Nem méltó arra, hogy az EU-t soros elnökként vezesse majd. Még a szülővárosának focicsapata elleni barátságos mérkőzésre sem szabad kiállnia egy német csapatnak – kezdi írását Pálmai Tamás az MKDSZ.hu-n. 

Agyrém, mondhatnánk, ha nem érzékelnénk azt az iszonyatos agymosást, amin derék germánjaink átestek – tette hozzá, hiszen a médiájuk még a franciaországi migránsfelkelésről sem számolt be, miközben a franciák éhséglázadásnak állították be. 

Ugyanis nem arról van szó, hogy a bevándorlók alkalmazkodnak, hanem párhuzamos társadalmakat alakítanak ki, majd időben sokkal több gyereket szülnek, és rákényszerítik az akaratukat a kisebbségben maradtakra. 

Mindezt megelőzendő zömében afrikai országaikból sem kellet volna gyarmatot csinálni anno. Aztán Nyugat-Európa nemzeteinek nem kellett volna hagyni, hogy főként újvilági multik tulajdonosai vegyék át a hatalmat országukban, uniójukban és pénzeljék az életerős déli férfiak migrációját. De hagyták, és még segítettek is saját kultúrájuk és vallásuk felszámolásában – fejti meg. 

Ne csodálkozzanak hát, ha az önként elkerült keresztény templomaik helyett mecsetbe kell majd menniük. Ha élni akarnak.

Akik eddig összeesküvés-elméletnek kiáltották ki azt, ami most már egyre inkább a valóság, láthatják: miután a német kormányban már van tengerentúli állampolgárságú tisztségviselő, pár napja az EU-ban is ilyen személyi iratokkal rendelkező hölgy alakíthatta volna az EU versenypolitikáját, ha a gerjedő botrány miatt egy nap alatt vissza nem szívják a kinevezést. De már láthatóan nem titkolnak semmit. Az összeesküvés már nem elmélet. Gyakorlat.

Előbb-utóbb pedig új világrend alakul ki, és semmi sem lesz már soha többé olyan, mint régen – „szép új világ”, mint Huxley utópiájában, amitől az ember nem lesz túl derűs. 

A globalizált zsebmédia által elkábított „boldog nép” meg „A vihar” Mirandájaként tekint majd Róma bukása előtti állapotokban leledző – értsd hedonisztikus örömöket hajszoló – társadalmunk biológiai elemeire, az egykori hús-vér emberekre: „Milyen nemes lények ezek! Bizonyára nagyszerű világ az, amelyikben ilyen emberek élnek.” Hátborzongató ez az állapot, bicskanyitogató az aljasság, amellyel előkészítették, a hidegvérű lelketlenség és gonoszság, amellyel kivitelezik.

Azonban félnek is, ugyanis mi, a kicsiny Magyarország zavarjuk őket, mert túl jó példák vagyunk arra, hogy nélkülük, agyamentségeik elfogadása nélkül is tudunk létezni – állapítja meg. 

Észveszejtő számukra, hogy nem hódoltunk be. Hogy féljük és szeretjük Istent. És félelmetes a jövőkép, ami agyukban kivetül: a vélhetőleg konzervatív irányba kilendülő jövő évi uniós választási inga. Az meg már egyenesen rémületes, hogy a júniusi választás utáni fél évben Orbán Viktor lehet az EU vezére, és így ő alakíthatja ki majd az intézmények struktúráit, adhatja meg a szellemi irányvonalat.

Ezért kiáltanának már most ki minket alkalmatlannak azok, akik mára ragyogóan bizonyították saját alkalmatlanságukat.

A címlapképen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Emmanuel Macron francia elnök (b) az Európai Unió, valamint a Latin-amerikai és Karibi Államok Közösségének (CELAC) harmadik csúcstalálkozóján Brüsszelben 2023. július 17-én. Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Iratkozzon fel hírlevelünkre