Kiskorúaknak az alkohol tabu, a transzik viszont riszálhatják

Nem tegnap volt, de annyira régen sem, amikor egy napsütéses délután barátnőmmel a közös névnapunkat szerettük volna megünnepelni egy koktéllal. Ő 18 éves volt, én pedig már majdnem nagykorú. Végzősként úgy éreztük, most már elég felnőttek vagyunk ahhoz, hogy ugyan fényes nappal, de utunk egy budapesti szórakozóhely felé vezessen – akkor még nem tudtuk, hogy hiába.

A kidobó első dolga volt, hogy a küszöb előtt két méterrel elkérje a személyi igazolványokat, amelyek alapján hamar feltűnt neki, hogy akkor én még nem töltöttem be a 18. életévemet, bár csak hetek választottak el a bűvös számtól. Semmilyen kérlelésre nem lágyult meg a szíve, csak annyit mondott: „találkozunk két hónap múlva”.

Így hát messziről integetve a bárszékeknek tovább álltunk egy moziba. Most pedig így, több mint egy évtized elteltével arról olvasok híreket, hogy ugyanebben a városban Drag Queen Show-k keretében – ahol alulöltözött nőnek sminkelt férfiak lejtenek erotikus táncot – tárt karokkal várják a kisgyermekeket.

Nem hamarosan nagykorúakat, hanem gyerekeket!

Engem napközben nem engedtek be egy szórakozóhelyre, mert még éppen nem voltam nagykorú, ma egy másik szórakozóhelyre pedig bátran hívják a kisgyermekeket esti fellépésekre, amelyek során transznemű férfiak kéjelegnek hiányos ruházatban.

Persze szapulhatjuk az LMBTQ+ ideológia ilyenfajta nyomulását, a vendéglátóipari egység felelőtlenségét – kritizáljuk is – de mégis melyik szülő gondolja azt, hogy hozzájárul gyermeke egészséges szellemi fejlődéséhez, ha „művészet” néven a kis emberpalántáknak transzvesztiták rázzák magukat?

A „woke” ideológia, a sokszínűség és érzékenyítés jegyében a transzik nyugodtan riszálhatják magukat kiskorúaknak, de az alkohol tabu.

A címlapképen az LMBTQ-közösség (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemû és queer emberek) fesztiválja, a 23. Budapest Pride felvonulásának egyik résztvevője látható a fővárosi Andrássy úton 2018. július 7-én. Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Iratkozzon fel hírlevelünkre