Hazánkba is betörtek a „családbarát” Drag Queen show-k

Drag Queen

Már a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja azt a transzvesztita-botrányt, amelyről egy hónapja számoltak be. Egy fővárosi vendéglátóegység olyan fényképekkel népszerűsítette magát a közösségi médiában, amelyen transzvesztiták kisgyermekek előtt hiányos öltözetben vonaglottak, majd pedig ölelgették is őket.

A budapesti bárban már tavaly ősszel elkezdtek Drag Brunch-okat szervezni, amelyek azóta rendszeressé váltak, egy ilyen előadás keretében történt, hogy a gyermekek részvételével zajló előadás közönségét aktívan bevonták egy-egy műsorszámba. A fotók és beszámolók alapján az hiányos öltözetű fellépőknek a levegőből kellett elkapniuk a falatokat, amelyeket a résztvevők dobáltak a szájukba.

Az egyik transzvesztita kisgyerekeket is fogdosott, ezért feljelentés hatására a hatóság most kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanújával nyomozást indított.

A Drag Brunch Facebook-oldalán az egyik transzvesztita több fotón is kisgyermekeket fogdos, egy másikat pedig már korábban is rajtakaptak, miközben gyermeket ölelgetett egy kávézó teraszán.

Az eset nyilvánosságra kerülése után a szórakozóhely eltávolította a botrányos fotót a közösségi oldaláról, az érintett transzvesztita utólag úgy fogalmazott, hogy jól esett fotózkodnia a gyermekkel, s büszke is rá, hogy így tett.

Gyerekek dobáltak pénzt drag queeneknek, mint egy sztriptíz bárban

Forrás: magyaremzet.hu

A címlapképen Drag Queen egy kislánnyal fotózkodik Budapesten. Forrás: Origo

Iratkozzon fel hírlevelünkre