Transgender csoport mentegeti a nashville-i lövöldözőt

Két tragédia történt, az egyik a meggyilkolt gyermekeké és felnőtteké, a másik az elkövetőé – érvelt a The Trans Resistance Network (TRN) a hat ember életét követelő nashville-i iskolai lövöldözés kapcsán kiadott közleményében, amelyet a Magyar Nemzet idézett.

A baloldali, szélsőséges mozgalom bár együttérzését fejezte ki a hozzátartozók felé, és a gyilkosságokat is elítélte , azt is hozzátette, hogy az iskola volt diákjaként a transzgender nőként azonosított tettesnek bizonyára nem maradt más hatékony módja, hogy észrevetesse magát, mint hogy „kirobbanjon”, és elvegye mások életét.

Az elkövető személyes indítékai és előélete ismerete nélkül sorolják fel azt, hogy egy transgendernek milyen nehézségekkel kell megküzdenie nap mint nap, és kiemelik, hogy a jobboldaliak ráadásul még meg is keserítik az életüket, hiszen „népirtást” követnek el ellenük.

„A gyűlöletnek következményei vannak” – figyelmeztet a csoport.

Végül felhívták a média figyelmét arra is, hogy az elkövetőre, Audrey Hale-re, aki magát transznemű nőként azonosítja, Aidenként, illetve férfi személyes névmásokkal hivatkozzanak.

Trombitás Kristóf: Undorító relativizálásba fogott a balos média az iskolai lövöldözés kapcsán

A címlapképen az intézménynek az áldozatok emlékhelyévé vált bejáratánál térdepel egy gyászoló 2023. március 28-án, miután az előző nap egy nő lövöldözött és megölt három gyermeket és három felnőttet a Tennessee állambeli Nashville presbiteriánus magániskolájában. Forrás: MTI/AP/John Amis

Iratkozzon fel hírlevelünkre