Skrabski Fruzsina: Tipikus bántalmazó mozdulat Gyurcsány „ölelése”

Miután Ráczné Földi Judit letette az esküjét a parlamentben, Gyurcsány Ferenc üdvözlésül először a jobb, majd a bal kezénél ragadta meg a Demokratikus Koalíció politikusát, aztán másodpercekig nem engedte el. Közben a politikusnő füléhez hajolt, és belesúgott valamit. Erről Skrabski Fruzsina filmrendező, újságíró, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője fejtette ki véleményét Facebook-oldalán„Amikor először megláttam ezt a fotót, összeszorult a gyomrom”.

Ezen a képen egy nőt nyilvánosan erőszakolnak, megaláznak. A lefogott és hátracsavart kéz és közben az intim nyakbacsók – nem egy kölcsönös aktus, hanem egy férfi, ez esetben ráadásul a főnök visszaélése az erejével. Tipikus bántalmazó mozdulat.

– írja Skrabski Fruzsina Facebook-oldalán, hozzátéve, mindezt a nyilvánosság előtt, amivel Gyurcsány Ferenc a hatalmát fitogtatja. 

Sokáig gyenge voltam és naív, kevés önbizalommal, sok megalázó és bántalmazó szituációba keveredtem és azoknak a jeleneteknek a lefagyott, gyomorforgató érzése jött most elő.

– tette hozzá Skrabski Fruzsina. Sokszor egy kép többet mutat, mint ezer szó – zárta bejegyzését.

A címlapkép forrása: Facebook/Kocsis Máté/

Iratkozzon fel hírlevelünkre