Parlamenti képviselők imádkoznak a békéért

Vejkey Imre besszél a parlamentben

A Parlamenti Imacsoport tagjai 24 órán keresztül imádkoznak a békéért az ukrajnai háború kitörésének évfordulóján – közölte Vejkey Imre KDNP-s képviselő, az imacsoport vezetője csütörtök este az MTI-vel.

A kereszténydemokrata képviselő elmondta: a csütörtök éjfélkor kezdődő, 24 órás imaláncban óránkénti beosztásban vesznek részt az imacsoport tagjai, összesen 74-en. Vejkey Imre hozzátette, hisz abban, hogy az imának hatalmas ereje van. A képviselő egyben mindenkit arra kért, hogy az orosz-ukrán háború kitörésének évfordulóján, pénteken csatlakozzanak a közös imához egy-egy órára.

Imádkozzunk együtt azért, hogy Európában és a világban a fegyverek hatalma helyett újra Isten békéje legyen a győzedelmes, hogy a világ hatalmasai felismerjék, hogy a háború nem megoldás

– fogalmazott Vejkey Imre.

(MTI)

A címlapképen Vejkey Imre, az Országgyûlés igazságügyi bizottságának elnöke, a KDNP frakcióvezetõ-helyettese felszólal a Kúria 2018. évi tevékenységérõl szóló beszámoló, a jogegység biztosítása és az önkormányzati normakontroll körének általános vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. május 6-án.
MTI/Illyés Tibor

Iratkozzon fel hírlevelünkre