Új külsővel jelentkezik a KÉSZ online folyóirata

Megújult a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) online folyóiratának, a jelújsag.hu külseje. Az oldalukon megtalálható az elmúlt tizenkét év teljes tartalmát, több mint 1300 cikket csaknem 250 szerzőtől. 

Az új dizájn elkészítésénél törekedtek az egyszerű és áttekinthető megjelenés megtartására, a modern megoldások továbbra is az értékes tartalom kiemelését szolgálják. Mostantól nagyobb hangsúlyt kap három legfrissebb írásuk, melyeket külön kiemelnek- írja Rochlitz Bernadett főszerkesztő ajánlójában . A már ismert rovatok mellett újdonságként jelentkezik az Önnek ajánljuk rovat, ahol a szerkesztő nemcsak az aktuális hirdetésekre hívhatja fel az olvasók figyelmét, hanem lehetőség nyílik arra is, hogy a Jel kincseiből „régit és újat” vegyen elő.

A cikkek megjelenését is megváltoztatták a fejlesztők: a szerzőt ezentúl a megjelenés dátumával együtt az írások elején találják, a nevére klikkelve pedig az oldal kigyűjti a tőle megjelent korábbi cikkeket. További újdonság, hogy az írásokhoz külön képgaléria kapcsolódik mostantól.

A fejlesztésekről bővebb tájékoztatást a jelújság.hu oldalán találnak.

Forrás: jelújság.hu

A címlapkép forrása: jelújság.hu

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre