Rekordszámú jelölés érkezett – lezárult a Családháló díj jelölési időszaka

Rekordszámú – összesen 264 – jelöléssel zárult a 2022-es Családháló díj jelölési időszaka. Január 31-ig lehetett javaslatokat adni egyéni és intézményi kategóriában olyan szakemberekre és intézményekre, amelyek sokat tettek gyermekeinkért vagy családunkért. Hamarosan indul a szavazás, amikor a jelöltek között eldől, ki is kapja a díjat.

Összesen 116 egyéni és 148 intézményi jelölés érkezett a 2022-es Családháló-díjra, amely rekordszámú jelölés a díj évtizedes történetében. Az egyéni jelöltek között a házi gyermekorvosi cím volt a legnépszerűbb kategória, de majdnem ugyanennyien adtak le javaslatokat kórházi gyermekorvosra és különdíjas jelöltekre is. 

Intézményi kategóriában egyértelműen szülészetekre adták le a legtöbb jelölést olvasóink, második helyen a klasszikus bölcsődék, utána pedig az óvodák és általános iskolák következnek. 

Összességében elmondható, hogy nagyon sok szakembernek és intézménynek lehetünk hálásak megfeszített munkájukért és azért, ahogyan gyermekeinket, családjainkat segítik a mindennapi életben, valamint különleges és érzékeny élethelyzeteinkben.

Most összesen 264 jelölt verseng  azért, hogy magáénak tudhassa: ő tette a legtöbbet 2022-ben családjainkért és gyermekeinkért.

A jelölési időszak lezárultával hamarosan megnyílik a szavazófelület, amelyen leadhatjuk voksainkat azok számára, akiket felterjesztettek a díjra.

A díjat 2013-ban alapította a Családháló közössége. Célunk ezzel nyilvános elismerésben részesíteni olyan intézményeket és szakembereket, akik a gyermekekért történő munkájuk során különösen sokat tettek a családokért. A díj erkölcsi elismeréssel jár és a Családháló olvasóinak jelölése és szavazata alapján kerül kiosztásra minden évben ünnepélyes keretek között Budapesten. A Családháló díj évente január első napján kerül meghirdetésre. A díjazás első része a jelölések leadásából áll, majd ezt követi egy rövid szavazási időszak, mikor a jelöltekre lehet szavazni a Családháló honlapján.

A Családháló díjról bővebben itt olvashatnak.

Címlapkép: Családháló.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre