Bejárta a világot a majdnem százéves néni TikTok videója az örök életről

A 98 éves TikTok felhasználó komoly követői bázist gyűjtött össze inspiráló gondolataival és életvezetési tanácsaival. Egyik friss videójában az örök életről beszél, valamint arról, miért nem fél egyáltalán a haláltól.

A texasi Nanny Faye az unokája segítségével kezdett videókat készíteni a TikTokra. A nannyfayeandme felhasználó név alatt megosztott videóival komoly követőbázist épített ki magának, videói pedig több tízezer megtekintésnél járnak. Egyik legnépszerűbb videója az egymilliós nézettséget is meghaladta, amelyben az örök életről beszél.

Egyik követője tette fel neki a kérdést, hogy fél-e a haláltól, illetve hogy lehet szerinte ezt a rettegést legyőzni. 

Nanny Faye azt válaszolta:

„Nem! Miért kéne félnem? Drágám, mitől kellene félni… ez (az élet) csak egy átmeneti időszak. Egy villanás. Egy mákszemhez sem mérhető… kevesebb mint száz év hogyan érhetne fel az örökkévalósággal?”

– tette fel a kérdést, majd a hitről kezdett beszélni.

„Higgy abban, amit a Biblia is mond” – majd miután elmagyarázza az örök élet szépségét azzal zárja le: „Ott minden tökéletes lesz”.

Nanny Faye 1925-ben született Texasban és több mint két és fél éve készít videókat a TikTokra, amely közösségi oldalt az Európai Unió be is tilthat, ha szeptemberig nem tesz többet azért, hogy megfeleljen az EU jogszabályainak. Eddig szinte csak pozitív visszajelzéseket kapott. Az emberek szerint fontos, hogy az idősebb generáció támogassa és segítse a fiatalokat a hitük elmélyítésében. Sokan úgy látják, a közösségi média hasznos felület lehet az ilyen jellegű üzenetek közvetítésére.

@nannyfayeandme

Replying to @malindajrobertson

♬ original sound – Nanny Faye

Forrás, címlapkép: TikTok

Iratkozzon fel hírlevelünkre