Békés demonstráció a transzgender gondolatrendőrség ellen Budapesten

Pénteken délután a brit nagykövetség épülete előtt békés demonstrációt tart a CitizenGO az igaztalanul meghurcolt munkatársukért. Caroline Farrow ötgyermekes édesanyaként hosszú évek óta vesz részt a családvédelemben Angliában. Az elmúlt években különböző meghurcoltatásokon kellett keresztülmennie azért, mert nyilvánosan felszólalt a gyermekek nemátalakító hormonkezeléseivel és nemátalakító műtéteivel szemben, amik sajnos sok angol gyermek és család tragédiáját okozták. Most gyermekei előtt tartóztatták le transzgender személyeket megsértő internetes bejegyzés közzététele vádjával.

Október 3-én gyermekei előtt tartóztatták le a CitizenGO angliai igazgatóját, Caroline Farrow-t. A szervezet szerint mindezt bizonyítékok nélkül, végrehajtási parancs felmutatása nélkül hajtotta végre az angliai Surrey megyei rendőrség. A CitizenGO szerint ugyanis a hatóságnak nincs rá bizonyítéka, hogy az álnéven közzétett posztok valóban Caroline-tól származnak, neki pedig megingathatatlan alibije van, ugyanis épp a helyi templomban orgonált, amikor az álprolifok a bejegyzések többségét megosztották. Éppen ezért

2022. november 11-én, pénteken délután 15 órakor szolidaritási rendezvényt rendez a szervezet, amelyen arra kérik a brit kormányt, vessenek véget az ideológiai alapú rendőrségi meghurcolásoknak. Rajtunk is múlik, hogy ne ismétlődhessenek meg hasonló támadások és túlkapások

– áll a felhívásban.

„Teaidő közeledett. Éppen sült csirkét készítettem. Kopogtak. Két rendőr állt az ajtóban: «Zaklatással és rosszindulatú posztok megosztásával vádolják, azért jöttünk, hogy megvizsgáljunk a vádat, és letartóztassuk»”, számolt be az esetről Caroline, aki megdöbbent, és azonnal kérte a végrehajtási parancsot, de a 190 cm magas rendőr már be is tolta az ajtót, bent termett a lakásban, és arrogánsan azt állította, hogy nincs szüksége parancsra.

A CitizenGO tájékoztatása szerint a letartóztatás mögött az a transzgender aktivista, Stephanie Hayden állhat, aki évek óta zaklatja Caroline-t, és aki miatt már több bírósági pert kellett ártatlanul végigszenvednie. Ugyanaz a transzgender lobbista, aki korábban megpróbálta börtönbe záratni őt, és aki hasonló módon két másik transzgender ideológiával szemben felszólaló nő letartóztatását is elérte.

Caroline letartóztatásának estéjén Stephanie Hayden a közösségi médiában közzétett egy képet, amin pezsgővel ünnepel.

„Félelmetes, hogy a rendőrség csak így adottnak veheti valaki szavát, bármiféle bizonyíték nélkül jöhet, és letartóztathat. Csak annyit tudtak mondani, hogy van egy állítás, amit ki kell vizsgálni”, számolt be róla Caroline, aki nem érti, hogy az ügy kivizsgálásához miért kellett őt letartóztatni a gyermekei előtt.

Ráadásul a letartóztatás igencsak kíméletlen volt: lefoglalták a család összes elektronikai eszközét, beleértve azt az iPadet is, amin Caroline 10 éves autista kislánya éppen a házi feladatát írta, akit érthető módon traumatizált a házkutatás és édesanyja letartóztatása.

A CitizenGO arra is szeretné felhívni a figyelmet, hogy Caroline meghurcolása újabb példa a szólás, a gondolat és a meggyőződés szabadságának korlátozására az LMBTQ-ideológia alapján. A cél egyértelmű: példát statuálni egy sokgyermekes keresztény édesanyával, hogy másoknak eszükbe se jusson szembeszállni a transzgender valóságtagadással és a nőt nőnek, a férfit férfinak nevezni.

2019-ben azért nyomozott Caroline után a rendőrség, mert egy 16 éves angliai fiún végzett „nemváltó” műtétet „kasztrálásnak”, „csonkításnak” és „gyermekbántalmazásnak” nevezett. Akkor egy általa posztolt bejegyzésről szólt a vita, hogy az mennyire sértette a transzgender lobbista érzéseit. Most viszont olyan bejegyzésekről van szó, amikhez Caroline-nak semmi köze nincs. Mégis, bizonyítékok nélkül letartóztatták a transzgender lobbista vádjai alapján – figyelmeztet a CitizenGO, hozzátéve hogy Stephanie Hayden korábban a közösségi médiában vette célba Caroline-t, kampányt szervezve személye és katolikus hite lejáratására. 

Akkor a nagycsaládos anyuka külön honlapon keresztül több halálos fenyegetést – nemi erőszakkal való fenyegetést is – kapott. Családját telefonhívásokkal zaklatták, illetve nyílt szexuális anyagokat küldtek a gyermekeinek a közösségi médián keresztül. Ekkor azonban Caroline hiába tett bejelentést a rendőrségen, elmondása szerint azt a választ kapta tőlük, hogy nem tudnak sokat tenni az ügyben, és elektronikai eszközöket csak komolyabb ügyekben, például terrorizmus gyanúja esetén néznek át. 

A CitizenGO arra figyelmeztet, a közelmúltban egyre több esetben találkozunk Európában az alapvető szabadságjogok, így a gondolatainkhoz, a meggyőződésünkhöz és a hitünkhöz való szabadságunk korlátozásával. Ez történt Päivi Räsänen finn parlamenti képviselővel, akit ezért helyeztek vád alá, mert a közzétett egy verset a Bibliából. Vagy éppen Maureen Martin angliai képviselőjelölttel, akit azért bocsátottak el az állásából, mert szórólapján leírta, hogy a házasság egy férfi és egy nő között köttetik. Legutóbb pedig ez történt Enoch Burke ír tanárral is, akit bebörtönöztek, mert nem volt hajlandó egy transzgender diákját más névmással illetni, mint ami a biológiának, a valóságnak megfelel.

A demonstrációról és az ügy hátteréről bővebben a CitizenGO által létrehozott esemény Facebook-oldalán olvashatunk.

A címlapkép forrása: CitizenGO

Iratkozzon fel hírlevelünkre