„Miért élünk és mi lesz velünk halálunk után?”

A Kereszténydemokrata Néppárt közleménye mindenszentek ünnepe alkalmából.

Mindenszentek és a halottak napjára való emlékezés életünk meghatározó kérdésére irányítja figyelmünket: miért élünk és mi lesz velünk halálunk után? Keresztény nemzetként erősen él bennünk a vágy, hol túl a hétköznapi valóságon a szellemi- lelki kapaszkodókat is megtaláljuk.

Földi létünk célja, hogy olyan életet éljünk, amely embertársaink megsegítésére, szeretetére és tiszteletére épül, így bízva az üdvözülésben, az örök életben. November első napjaiban idézzük emlékezetünkbe azokat a szent életű embereket, akik igazodási pontot jelentettek, akik példát mutattak nekünk! Gondoljunk rájuk, gyújtsunk egy mécsest értük és emlékezzünk a korábbi nemzedékekre, szeretteinkre és mindazokra, akik mindannyiunk javát keresve élték életüket – írta a KDNP közleményében Dr. Simicskó István frakcióvezető.

(MTI)

A címlapképen Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője látható a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülése szünetében tartott sajtótájékoztatón Balatonalmádiban 2022. szeptember 22-én. Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

Iratkozzon fel hírlevelünkre