Hajnal Miklós, az utolsó padavan

Hajnal Miklós momentumos országgyűlési képviselő vicceskedve próbálta felhívni a figyelmet a népszámlálás fontosságára, de ehelyett sikerült egy jó kis vallásgyalázással magára irányítania a figyelmet.

Azóta a magát jedinek valló képviselő úgy nyilatkozott, hogy szerinte a vallás magánügy, így éppenséggel megtehette volna azt is, hogy a népszavazással kapcsolatban más jellegű képernyőfotót oszt meg, de nem így tett.

„Gyengeségeidből okulhatsz a legtöbbet” – mondaná Yoda. Ám a politikusnak lett volna már alkalma tanulnia a hibáiból, hiszen a magát korábban többször közgazdásznak valló Hajnal Miklósról az is kiderült, hogy nem rendelkezik diplomával.

Ugyan elmondása szerint ő soha nem is állította, hogy van diplomája – ami akár igaz is lehet -,  de az utakon a rendőr se azt kérdezi meg, hogy tudsz-e vezetni, hanem hogy van-e jogosítványod.

A gúnyolódás azonban azokból is csúfot űz, akik bizalmat szavaztak a képviseletükre. Úgy tűnik nem csak lehülyézni, de bolondot csinálni a választókból, szintén ellenzéki stílus.

„Minél nagyobb a büszkeség, annál nagyobb a bukás” – mondta Dooku gróf. Szóval a fiatal padavannak van mit még tanulnia az erőről.

A címlapkép forrása: Vasarnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre