Ki lesz a következő?

Mint azt korábban megírtuk, az IDEA Intézet kutatást készített Tóth Gabi énekesnő kereszténységéről és hitelességéről, ezért lapunk felkereste az Intézetet a honlapjukon feltüntetett elérhetőségen keresztül.

Kíváncsiak lettünk volna, hogy az eredmények miért egy bulvárlap publikálásával kerültek nyilvánosságra és miért nem először az Intézet honlapján lettek közzé téve, illetve hogy várható-e a közeljövőben, hogy más párt-politikai hozzátartozást nyilvánosan vállaló celebek hitelességét is vizsgálni fogják.

Ki mondja meg ki keresztény és ki nem?

Sajnos a megkeresésünkre azóta sem kaptunk választ, így nem tudjuk vajon kinek a kereszténységét, hitét fogják legközelebb célkeresztbe venni. Minden esetre, ha már a megkérdezett internet-felhasználók mondják meg ki keresztény és ki nem, akkor reméljük a tudományosnak láttatott kutatások legközelebb legalább az Intézet honlapján, nem pedig bulvár újságokban fognak megjelenni.

A címlapképen zarándok kereszt a IV. Szent Kamill mentős zarándoklaton Mátrverebély-Szentkúton. Forrás: Vasárnap.hu/ Szennyes Krisztián

Iratkozzon fel hírlevelünkre