Így szexualizálják a gyerekeket Amerikában

Középiskolába ugyan már nagy gyerekek járnak, de azért mégiscsak érdekes, hogy egy tanár orgiákról, szado-mazo és egyéb szivárvány kapcsolatú szexuális együttlétről szóló könyvekből készít könyvtárat a diákok számára.

Ugyanis ez történt egy kaliforniai gimnáziumban, ahol egy osztályteremben, több mint 100 könyvből ismerkedhetnek a diákok a különféle szexpartikról, orgiákról, fétisekről, szexuális orientációkról és azok kivitelezéséről.

A könyvek azonban nem csak gyakorlati útmutatót tartalmaznak, hanem néhány a szexuális felszabadítás termékeként hivatkozik magára, motiválva az olvasót a több partnerrel vagy nyilvános helyeken való aktusokra.

Például az egyik könyv szerint teljesen rendben van, ha az ember a közfürdőkben és szaunákban véletlenszerűen kufircol egyet. Emlékszünk még a Rudas fürdő 2019-es esetére? A szokásos péntek délutáni meztelen férfifürdőzést megrövidítették éppen a féktelenné vált nyílt szex miatt.

Persze varázsszóként cseng és hangzik minden hormontúltengéses kamasznak a szexuális felszabadulás kifejezése, de azért jobb helyeken az utóbbi példa túlzásba vitele még mindig szeméremsértésnek számít.

A vicc az egészben, hogy a szokatlan könyvtárat készítő tanár még azt is elmondja, nem érti miért nem bíznak a szülők a pedagógusokban, hiszen a szülők már olyan nagyon régen jártak iskolába, hogy minden bizonnyal elavultan gondolkodnak az új módszerekről.

Nem tudom Kaliforniában hogy mennek a dolgok, de itthon a szexuális oktatás olyan lényegre törő kérdésekre próbál választ adni, mint például a hogyan lesz a gyerek és miként védekezz a szexuális úton terjedő betegségek ellen. De miért is kéne, hogy többről szóljon?

Nincs baj azzal, ha valaki felcsapja a Kámaszútrát, de az iskolákban ne kamatyolni tanítsák a gyerekeket.

Forrás: Foxnews.com

A címlapkép forrása: Pixabay.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre