Gender játékbabák – Januártól megbüntetnek, ha nem árulsz “nemi szempontból semleges babákat”

A liberális Kaliforniában életbe lépett az a törvény, amely arra kötelezi a nagyobb játékboltokat, hogy az újévtől áruljanak “nemi szempontból” semleges játékbabákat is…

Az állam demokrata párti kormányzójáról Gavin Newsomról akkor írtunk utoljára, amikor kiderült, hogy tízmilliókat juttatott a zsidók kiírtására felszólító mecseteknek. De ugyancsak ő volt az, aki korábban kiállt az abortuszok „szabadsága” mellett, sőt, arra bátorította a más államokban élő nőket, hogy utazzanak Kaliforniába ha el akarják vetetni a gyermeküket. Szeptemberben pedig aláírta azt a törvényt, amely csökkenti azoknak az iskoláknak a támogatását, amelyekben nem beszélnek a gender ideológiáról és nem segítenek az LMBTQ közösség diákjainak.

Tízmilliókat juttatott a zsidók kiirtására felszólító mecseteknek Kalifornia demokrata kormányzója

Ezek után már meglepetést sem okoz a gender babákra vonatkozó törvény. Ez minden nagyobb gyermekápolási terméket és játékot árusító cégre vonatkozik, amelyben legalább ötszázan dolgoznak, tehát mindegyik nagyobb hálózatra. A néhány fős kisboltok egyelőre kimaradtak a törvényből.

Az érintett üzleteknek „nemi szempontból semleges” részlegeket kell majd létrehozniuk az év hátralévő részében. Abban a részlegben pedig semmi sem utalhat ara, hogy a baba, vagy bármely gyermekápolási termék lányoknak vagy fiúknak készült-e, és nyilván nem lehetnek benne például rózsaszínbe öltöztetett babák sem, hiszen azok egyértelműen a kislányokra utalnának. Úgyhogy nem irigyeljük a kaliforniai gyermekjáték üzletek vezetőit, mert vajon lehet-e például pöttyös labda a gendersemleges részlegen?

Hogy ezt ki és hogyan fogja ellenőrizni, a Slaynews cikkéből nem derül ki, de az tény, hogy a renitens boltokat először 250 dollárra, a második és minden további alkalommal már 500 dollárra fogják büntetni.

Visszatérve az állam kormányzójára, néhány napja Tucker Carlson arra figyelmeztette az amerikaiakat, hogy Gavin Newsom „a legkönyörtelenebb és leggonoszabb ember, akit valaha is láttam a politikában.” Ezt azért tette, mert az a hír járja, miszerint Newsom egy árnyékkormánnyal saját magára kívánja lecserélni Bident a következő választásokon.

Egy okkal több, hogy ne a demokraták nyerjenek.

A címlapkép forrása: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre