Jakab Péter: Utálok bemenni a Parlamentbe, mert tele van sz*r emberrel

Trágár monológ rock zenei aláfestéssel.

A hétfő estét egy videóval zárta a Facebookon Jakab Péter, a Jobbik nemrég lemondott elnöke. A videóban az Országház egyik folyosóján sétálva osztja meg gondolatait, a helyről és az ott tartózkodókról.

A rock zenei aláfestésre mondott eszmefuttatásából kiderül, hogy már nem szeret bejárni az Országházba, és az ott lévőket sem tartja sokra:

Hát ez a hely itt a parlament, ahová már utálok bejönni, méghozzá azért, mert tele van sz*r emberrel. Némelyik 32 éve itt ül, de soha nem lett jobb, mindig csak rosszabb.

A bevezető mondatai után Jakab az emeletről tekinti meg, hogy az ülésteremben éppen kik vannak jelen, és kik lógnak. Majd megjegyzi:

Hát a lógósoknál csak azok voltak rosszabbak, akik bejöttek ide a parlamentbe hazudozni.

Jakab Péter szerint az országot olyanoknak kell vezetniük, akik ismerik is, ezért “ki kell menni a nép közé”, és ő így fog tenni.

Az egyelőre nem tudható, hogy pontosan mit ért ezalatt, talán Hadházy Ákos példáját szeretné követni és ezután inkább erre-arra lődörög Magyarországon az országgyűlési munkavégzés helyett. Ahogy az sem tudható, hogy ki készítette az Országház közegéhez méltatlan videót, csak nem Jakab Péter élettársa, a milliós fizetésért a díszpáholyból figyelő Molnár Enikő. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre