Bemutatják a Váratlan élet című filmet az egyházmegyékben

A Családok X. Világtalálkozójához kapcsolódóan június 24-én, pénteken valamennyi magyarországi egyházmegyében bemutatják a Váratlan élet című filmet, amivel az élet védelmére kívánják felhívni a figyelmet. A vetítésre az Esztergom-Budapesti Főegyházmegyében a Budapest-Terézváros Avilai Nagy Szent Teréz Plébánia hittantermében kerül sor pénteken, 20 órai kezdettel.

A szervezők mindenkit szeretettel hívnak, várnak a filmelőadásra és az azt követő kerekasztal-beszélgetésre is, melynek központi témája ugyancsak a magzati élet védelme lesz. A beszélgetés résztvevői: Horváth Zoltán atya, a Főegyházmegye családreferense; Zarka Rozina Borbála életvédő aktivista, a Prolife Budapest életvédő szervezet tagja, valamint Tóth Borbála pszichológus, családterapeuta.

A vetítés pontos helyszíne: Budapest-Terézváros Avilai Nagy Szent Teréz Plébánia (1065 Budapest, Pethő Sándor utca 2. – a Király és a Nagymező utca sarkán)

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot ezen az e-mail címen lehet jelezni: s.terezplebania@gmail.com

Az egyházmegyék vetítési helyeinek, időpontjának listája itt található.

Forrás, címlapkép: esztergomi-ersekseg.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre