Istennel a vállalkozásban – megtartották a IV. Országos Keresztény Vállalkozói Konferenciát

Március 30-án rendezték meg a IV. Országos Keresztény Vállalkozói Konferenciát, ahol az előadók gazdasági sikereik mellett hitükről is tanúságot tettek.

Idén negyedik alkalommal rendezték meg Budapesten az Országos Keresztény Vállalkozói Konferenciát. Az előadók arról beszéltek, hogyan tudják megélni keresztény hitüket vállalkozói sikereik mellett.

A nap házigazdája Süveges Gergő, keresztény újságíró és műsorvezető volt. Az előadásokat olyan sikeres keresztény vállalkozók tartották, mint Jelasity Radován, az Erste Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint a Magyar Bankszövetség elnöke, Semsei Rudolf, több magyarországi étteremlánc tulajdonosa.

Rajtuk kívül előadott Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő, Azbej Tristan a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár, valamint Pál Feri atya is.

Sótonyi Péter Corvin-lánccal és Széchenyi-díjjal kitüntetett patológus szakorvos és professzor az embereken végzett orvosbiológiai kutatások magyarországi rendjéről beszélt az érdeklődőknek.

Az eseményen sor került több kerekasztalbeszélgetésre, a nap végén pedig lehetőség volt keresztény vállalkozói kapcsolatok kialakítására, továbbépítésére.

Az eseményen készült képeket itt tekintheti meg:

A képre kattintva galéria nyílik!

Címlapkép: Prof. Dr. Sótonyi Péter a IV. Országos Keresztény Vállalkozói Konferencián. Fotó: Szennyes Krisztián/vasarnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre