A Planetshakers karácsonyi számát jó együtt énekelni

A nemzetközi hírű dicsőítő Planetshakers csapata kiadta „A Very Merry Christmas” című karácsonyi dalát, amelyen a csapat vezetői, Joth Hunt, Andy Harrison és Josh Ham működnek közre. Mindezt kiegészíti a gitáros Mateus Asato és a billentyűs Jesus Molina figyelemre méltó zenei stílusa. Az új szám tematikailag a családot, az együttlétet és Jézust mint a karácsony igazi főszereplőjét ünnepli.

„Amikor azon töprengtem, hogy mit csinálhatnék legközelebb, arra gondoltam, hogy jó lenne egy modern feldolgozás a We Wish You a Merry Christmas énekből kiindulva. Így született meg ez a dal. Az A Very Merry Christmas készítéséhez hívtam két nagyszerű zenészt, Mateus Asato-t és Jesus Molina-t. Ők adják bele a dalba tehetségüket gitáron, illetve billentyűs hangszereken. Mindennek az eredménye egy nagyon szórakoztató szám lett, amit öröm hallgatni és együtt énekelni!” – mondta el Joth Hunt az új dalról.

„A karácsony arról szól, aki azért jött, hogy életet, örömöt, békét és még sok minden mást adjon nekünk” – teszi hozzá a Planetshaker-ből Joshua Brown. „Szeretnénk, ha a zenénk tükrözné a Krisztusban megtalálható örömöt és életet, és nincs is jobb alkalom, mint most, hogy ezt egy karácsonyi dallal ünnepeljük!”

Az A Very Merry Christmas a tavalyi, nagy sikerű It’s Christmas Live című albumot követi, amely a Planetshakers eredeti karácsonyi dalai mellett klasszikus kedvencek egyedi zenei interpretációját is tartalmazza.

Forrás: Ezazanap Magazin

 

 

Planetshakers a Vasárnap.hu-nak: A problémáink Isten nagyságáról beszéljenek

Joth Hunt: Isten becsapta a könyvet

Jézus a kulcs – a Planetboom új dala sok kérdésünkre választ ad