Kötelezően óvszert nyomnak a 12 évesek kezébe

Vermont lett az első állam Amerikában, amely előírja az ingyenes óvszerosztást minden állami középiskolában. A 2021-es tanévtől tehát kötelező óvszert adni a 12 éves gyermekek kezébe, még akkor is, ha ezt a szüleik ellenzik. A törvényt – álságos módon – a szexuális úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhességek megelőzése érdekében hozták létre. A valóságban azonban – bármilyen furcsa is első hallásra – óriási teret enged a kiskorúak körében elvégzett abortuszoknak.

osztályterem

Vermont: A kiskorúaknak törvényes joguk van a reproduktív és szexuális egészségügyi szolgáltatások teljes köréhez hozzáférni, szülői engedély nélkül – A kép forrása: Pixabay

Óvszer elérhetőségi program

Az új állami intézkedést „óvszer-elérhetőségi programnak” nevezték el. A törvény így szól: „A nem kívánt terhességek és a szexuális úton terjedő betegségek megelőzése vagy csökkentése érdekében, minden iskolai körzetnek óvszert kell biztosítania, a középiskolák összes tanulója számára ingyenesen.” A szövegben használt középiskolák kifejezés, jelen esetben a hatosztályos középiskolákra vonatkozik, azaz 12-18 éves korosztályra.

A vermonti oktatási hivatal ráadásul olyan irányelveket határozott meg a programhoz, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy az óvszerek terjesztését, a szülők háta mögött tervezik végrehajtani – írja a CBN News.

„Egyetlen középiskolás diák sem tagadhatja meg az óvszerhez való hozzáférést” – olvasható az irányelvekben. „A vermonti kiskorúaknak törvényes joguk van a reproduktív és szexuális egészségügyi szolgáltatások teljes köréhez hozzáférni, szülői engedély nélkül. A kiskorúak számára a legkülönbözőbb keretek között biztosítjuk az óvszerekhez való hozzáférést”.

Planned Parenthood

Vermontban a Planned Parenthood biztosítja az óvszert a tiniknek – A kép forrása: Planned Parenthood Tumbler oldala

A „jóságos” támogató nem más, mint…

Ne legyenek kétségeink afelől, hogy ki ennek a bicskanyitogató kezdeményezésnek a legfőbb támogatója. Természetesen az ország abortuszóriása, a Planned Parenthood (PP). Ugyanis ez a társaság biztosítja az óvszereket a kiskorúak számára – adta hírül Lifenews.

Ismeretes az a tény is, hogy a „nagylelkű támogató”, a Planned Parenthhod abortuszlánc felel az Egyesült Államokban végzett terhességmegszakítások mintegy 40 százalékáért.

Vészjósló hangok

A jogszabály kritikusai közé tartozik a Vermont Right to Life Committee nevű életvédő szervezet is, mely szerint az új program „növelni fogja az abortuszok arányát Vermontban”– írja a 6parkNews.

Sharon Toborg, az életvédő szervezet képviselője aggodalmát fejezte ki a törvénnyel kapcsolatban, mely szerinte lehet, hogy a „jó szándékon” alapul, de végérvényben a kiskorúak szexuális promiszkuitását (szabados nemi életét – a szerk.) ösztönözné.

„Amikor bátorítjuk, normálisnak és elfogadhatónak tekintjük a 12 évesek szexuális életét, akkor olyan légkört teremtünk, amely egyre több és több akaratlan szexuális aktivitáshoz és ezzel nem várt terhességhez vezet, a fiatal gyerekek körében “

– nyilatkozta Toborg, már a törvénytervezet megszületésekor.

Hogyan legyen egy kiskorú szexuálisan aktív…

Nem újdonság, hogy az abortuszipar nagymértékben belefolyik a szexuális felvilágosító programok lebonyolításába is. Az abortuszpiac egykori szereplői egyre többen figyelmeztetnek arra a jelenségre, hogy az abortuszklinikák az oktatást használják fel arra, hogy a fiatalok körében bizalmat építsenek ki, miközben kockázatos szexuális viselkedésre ösztönzik őket. A cél az, hogy amikor a tinilányok teherbe esnek, az abortuszcsoporthoz forduljanak segítségért.

Monica Cline, egy volt szexuális felvilágosító, aki tíz évig dolgozott a Planned Parenthoodnak Texasban, színt vallott. Megerősítette, hogy

az abortuszlánc edukációs anyagai arra szolgálnak, hogy „megtanítsák a gyerekeket, hogyan legyenek szexuálisan minél aktívabbak”.

Ki kell iktatni a szülőket a képből

Cline az EWTN katolikus hírcsatornának, a Pro-Life Weekly című műsorában mesélt elborzasztó tapasztalatairól. Azzal vádolta a szervezetet, hogy ösztönzi a gyermekeket a fiatalkori szexualitásra, a „testi szabadosságra”, hogy végül könnyelművé váljanak, teherbe essenek, s a terhességmegszakítás lehetőségét válasszák. Az egykori munkatárs szerint a mamutcég a felvilágosító programjai, mintegy „marketingeszközként szolgálnak az abortuszokhoz”. Cline beismerte azt is, hogy

a program keretében azt tanították a gyerekeknek, hogy a szülők „akadályozzák a szolgáltatásokat”, és hogy „ki kell őket iktatni a képből”.

planned parenthood louisvile

A világ legnagyobb abortuszóriása marketingeszközként használja a szexuális felvilágosítást saját abortuszaihoz – Planned Parenthood – A kép forrása: Lifenews

Semmi rossz nincs abban, ha sok szexuális partnered van

Mindeközben a Planned Parenthood azzal büszkélkedik a honlapján, hogy az Egyesült Államokban a legnagyobb szexuális felvilágosítást nyújtó szervezet, amely évente mintegy 1,5 millió tinédzserhez jut el. „Mi vagyunk Amerika legmegbízhatóbb szexuális és reproduktív egészségügyi szolgáltatója, és úgy gondoljuk, hogy 104 éves korunkhoz képest elég jól nézünk ki” – szellemeskedik az abortuszóriás.

Tanítási pontjai között olyan borzalmak szerepelnek, mint például, hogy a promiszkuitás teljesen normális dolog, rendben van.

„A szexuális partnerek száma nem mond semmit a jellemedről, az erkölcsödről, vagy a személyiségedről (…) semmi rossz, vagy egészségtelen nincs abban, ha sok szexuális partnered van”

– bátorítja a diákokat a Tumbler oldalán.

Máskor HIV-pozitív fiataloknak szóló, Egészséges, boldog és dögös című oktatófüzetében arra buzdítja a kiskorúakat, hogy „emberi joguk” titokban tartani a HIV-fertőzöttségüket szexuális partnereik előtt. Elbagatellizálva ezzel a halálos kór súlyát, mások veszélyeztetésében segédkezik.

A középiskolai „átnevelő” tanmenete, pedig már arra tanítja a 12 éveseket, „hogyan kell orális és anális szexet végezni”.

tinik

Ebben a korban a kislányok arról álmodoznak, hogy egyszer majd megérkezik hozzájuk a herceg, fehér lovon – A kép forrása: Unsplash

„Holdvilágos éjszakán. Miről álmodik a lány? Hogy jön egy királyfi tán. Hófehér paripán.”

Egy tizenkét éves kamasz, akárhogy is nézzük: gyerek még. Éretlen a szexualitáshoz. Sok esetben azt sem tudja mi fán terem. Ebben a korban az a dolga, hogy tanuljon, különórákra járjon, sportoljon, barátokkal töltse az idejét. No meg persze telis-tele van vágyakkal, ábrándokkal és szerelmekkel. Szégyellős, elvörösödik, csetlik-botlik, zavarba jön, ha tetszik neki valaki. Ebben a korban a kislányok fáradhatatlanul szerelmesek és arról ábrándoznak, hogy egyszer majd megérkezik hozzájuk a herceg, fehér lovon.

Szexualitás ezüsttálcán felkínálva

Természetes, hogy egy bizonyos kor fölött a tinédzsereket izgatni kezdi a szexualitás, és a hormonok is működésbe lépnek. De egészen más dolog, ha a szexualitást egy ezüsttálcán kínálgatják a tizenéves kamaszoknak. Ha a tanórák keretein belül folyton rá akarják beszélni őket a nemi életre. Ha azt sugallják, hogy itt az idő belevetnie magukat a nagybetűs életbe. Ezektől a buzdításoktól persze minden kamasz úgy érzi, hogy lemarad, ha kimarad. A Planned Parenthood pedig pontosan erre számít.

Nem fogamzásgátlásra szolgálnak a kötelezően kiosztott óvszerek Vermontban sem, hanem éppen ellenkezőleg: szexualitást generálnak. A program célja, továbbra is az, hogy minél több megesett kamaszlány és abortusz legyen.

szexualitás

Vermontban a szexualitást ezüsttálcán kínálgatják a tizenéves kamaszoknak – A kép forrása: Unsplash

Szülők a korai és kártékony átnevelés ellen

Az elmúlt években Floridában, Pennsylvaniában, Michiganben, Kaliforniában, Washington államban, New Yorkban és Észak-Karolinában aggódó szülők hada tiltakozott az korai és kártékony átnevelés ellen. No meg azért, hogy az „abortuszóriást” bevonják az oktatásba. Feltéve persze, ha értesültek az agymosásról, mert legtöbbször a gyermekek „okítása”, a hátuk mögött zajlik. Sok esetben a kétségbeesett anyukák és apukák hiába lépnek fel az iskolai propaganda ellen, nem tehetnek semmit. Maximum magánintézménybe viszik a gyermeküket. Volt, akit be is pereltek, meg is hurcoltak azért, mert megkérdőjelezte az idő előtti felvilágosítás létjogosultságát.

Szertefoszlott gyerekkor

Őszintén, melyik szülő szeretné, hogy elvegyék a kislánya gyermekkorát, egy felesleges abortusszal? Melyik szülő hagyná, hogy fia szexuális életét örökre eltorzítsa egy pornográf videó, amit idejekorán megnézettek vele?

A legszégyenletesebb pedig ebben az egészben, hogy az állam hivatalos kereteket biztosít a szexuális átneveléshez külföldön. Asszisztál hozzá, hogy a program kijátssza a szülőket, és csőbe húzza, hazugságra kényszerítse a védtelen tiniket. Vérlázító, hogy az állam ezen lépéseivel, tulajdonképpen előkészíti és legalizálja a fiatalkori abortuszt.

kislány

El a kezekkel a gyermekeinktől! – A kép forrása: Pixabay

Nálunk még fehér lovon érkezik a herceg

Hálát adhatunk, hogy Magyarország nem támogatja, sőt egyenesen tiltja az efféle „erőszakos beavatkozást” a gyermekeink életébe. Nálunk még számít a kamaszok egészséges testi- és lelki fejlődése. Hazánkban a felvilágosítás kizárólag a szülőkre tartozik. Mi dönthetjük el, mikor, mit és hogyan mondunk el a gyermekeinknek. És ez maradjon is így!

Hisz ezzel talán megmenthetjük a gyermekeinket attól, hogy idő előtt belecsöppenjenek egy számukra átláthatatlan „felnőttvilágba”, és elveszítsék az álmaikat, amelyben még fehér lovon érkezik a herceg.

Szexuális nevelést erőltettek a gyerekekre, hogy piacot teremtsenek az abortusznak

A szexuális átnevelés tálcán kínálja a gyerekeket a pedofiloknak

Iratkozzon fel hírlevelünkre