Már az életpárti ima is zavaró

„F*ck your God!” - kiabálta egy szélsőbalos csoport az életpárti virrasztás résztvevőinek. Az Antifa aktivistái megtámadták a konzervatív, életpárti diákokat, és azt ordították nekik, hogy öljék meg magukat.

A texasi Dentonban az Észak-texasi Egyetemen tartott imavirrasztást a fiatal texasi konzervatívok csoportja, a Young Conservatives of Texas, (YCT), hogy kiálljanak életpárti-, valamint abortuszellenes nézeteik mellett, és imádkozzanak a megszületendő gyermekekért.

Az eseményt azonban több mint száz szélsőbalos Antifa aktivista támadta meg – számolt be róla a Fox News. Az erőszakos aktivisták zaklatták, megdobálták a konzervatív fiatalokat.

Kelly Neidert, a YCT alapítója a Foy Newsnak elmondta: a szélsőbalos aktivisták kiabáltak, hangoskodtak, hogy elnyomják őket, megafonnal és sípokkal túlharsogták a csoport imáját. Hozzátette, néhány Antifa aktivista megpróbált összeverekedni az életpárti diákokkal, közben azt kiabálták nekik, hogy öljék meg magukat.

A Fox News videóján jól hallható, ahogy a „Krisztus király” felkiáltásra a szélsőbalos Antifa úgy válaszolt:

„F*ck your God!”

Az életpárti virrasztás szervezői elmondták, meglepte őket, hogy a tucatnyi konzervatív diák közös éjjeli imájának megzavarására ilyen sok ellentüntető érkezett. Mint kiderült, az Antifa a közösségi médiában hirdette meg az eseményt. Szerintük az életpárti vigíliát „fasiszták” szervezték a texasi „krisztofasiszta abortusztörvény” támogatására.

A YCT életpárti kiállását már máskor is megzavarták. A csoport márciusban az egyetem austini kampuszán helyezett ki ezer rózsaszín zászlót az abortált babák tiszteletére – minden zászló körülbelül 800 meg nem született kisbabát képviselt.

Alig 12 óra múlva azonban már hűlt helye sem volt a zászlóknak, csak az üres tér maradt utánuk.

A konzervatív diákcsoport egy közleményben azt írta, hogy az emlékhellyel üzenetet akartak küldeni a texasi törvényhozásnak, miszerint ők, a fiatalabb generáció az életet a fogantatástól kezdve egészen a természetes halálig tisztelik, és továbbra is imádkozni fognak az elvetetett gyermekekért.

(V4NA)

Kiemelt kép forrása: Unsplash.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre