Karácsony most válik feketeöves hazaárulóvá

Karácsony Gergely a nagyokhoz képest eddig csak amolyan kisstílű hazaáruló volt. Jó, rendben, az igazi húsosfazékhoz sokáig nem is fért hozzá, nem engedték neki. Aztán 2019 óta persze hozzáfér, de sokadlagos engedélyezési eljárást szükséges hozzá, hogy ő bármit is saját kezűleg tehessen. A főpolgármester próbál helyezkedni. Mutatni, hogy ő is f***a gyerek. Délelőtt fél 10-kor már egy bögre félig telt kakaó mellett magyaráz. Mindezt olyan szemekkel, amelyeknél frissebbet harmadik napja fesztiválozó fiatalokon is láttam már.

Nehéz munka ez a főpolgármesterség, na.

MTI/Mónus Márton

Egészen frissen ő is beszállt a börtönnel fenyegető galeribe. Nyilván, ez is bolsi tempó, Gejgő meg a bolsi terepen igyekszik alkalmazkodni. Már a kétezres évek közepén is Gyurcsány Ferenc politikai tanácsadója volt, szakított ezzel szép milliókat, mitől változott volna meg? Avagy ki hitte el, hogy Gyurcsány bukásáig mellette állt, az oké volt, de 2009-ben hirtelen, mint tiszta lelkületű és kezű felbukkant az LMP alapításánál?

Ne gondolkozzunk sokat a mesékben, gyerekek.

Szóval azt nyilatkozta, hogy míg a balosoknál a választás tétje a hazánk megmentése, addig a jobboldalon az, ki és mennyi időt tölt még szabadlábon. Nem is tudom, Gejgő eddig tartotta magát ahhoz, hogy ilyen éles kérdésekben ennyire egyértelműen nem idomul a bolsi tempóhoz. Oké, értem, szorítja szövetségesei egyre szorosabb, szeretettel teli ölelése. Karácsony is börtönbe küldené azokat, akik nem értenek vele egyet. Üdv a bolsevisták klubjában, főpolgármester úr!

Most következik a konkrét hazaárulás

Ezek azonban csak szavak. Hiszen Gejgőre nézve és kijelentéseit hallva, eszünkbe juthat egy még egészen apró gyermek. Aki már éppen tud beszélni és azzal fenyegetőzik, hogy ha nem az lesz, amit ő akar, a sarokba sz***k. Ez persze kényelmetlen és némileg gusztustalan is, de testi épségünket azon túl nem fenyegeti veszély, minthogy némileg sz***s lesz a kezünk. Istenem, hát ilyenek ezek a komcsik.

Most azonban Gejgő egészen pontosan belengette, hogy megvétózhatja a fővárosi közgyűléssel az atlétikai vb megrendezését, amely az olimpiák és a focis világesemények után, a vizes rendezvények mellett a Föld legnézettebb, legkedveltebb sporteseménye.

De kit érdekel? Gejgő hajakszik, úgyhogy felejtse el Magyarország és Budapest – ha rajta múlik -, hogy komoly sporteseményt rendezhetünk. Az olimpia megrendezése után ezt is ellopná tőlünk a bolsi csürhe. Megtehetik? Megtehetik. Karácsony Gergely feketeöves hazaárulóvá válik?
Azzá.

Iratkozzon fel hírlevelünkre