Mi nem hiányozhat egy elegáns férfi ruhatárából?

Tudtad, hogy az öltözködésed tükrözi valódi személyiségedet? Az évszakok jönnek-mennek, de a jó stílus időtlen. A nagy divatdiktátorok az évek során rengetegszer felhívták a figyelmet arra, hogy a trendek nem csupán a nők privilégiumai, és vannak bizonyos ikonikus kiegészítők, amelyekkel minden férfinak rendelkeznie kell a ruhatárában ahhoz, hogy ízlésesen és választékosan járhasson. Hidd el, hogy a legtöbb nő már az első randin elképzeli, hogy hogy mutatnál az öltöny, nyakkendő, fényes brogue cipő karakterisztikus kollekciójában, és titkon a csuklódat is lesi, hogy vajon milyen órát viselsz. Félreértés ne essék, nyilván nem kell a legutolsó tendenciák szerinti összes dolgot magadra aggatni, de persze nem árt, ha rendelkezel az alapvető ígérettel a női álmok megvalósításához. Hogy mi kell ehhez? Mondjuk, tarts velünk!

Tudtad, hogy az övviselés férfiként már-már kötelező?

Ha egy dologra kéne szűkíteni, hogy mi nem hiányozhat egy stílusos férfi gardróbjából, az biztosan az öv lenne. Egyrészt azért, mert mindig is kardinális kinyilatkoztatást jelentett az gentleman faktorról, másrészt a nőkkel ellentétben a férfiaknak keskeny a csípőjük, ezért szükségük van övre, hogy ne essen le a nadrágjuk. Persze a funkcionalitásra korlátozott használattól eltekintve az öv tökéletese stíluseleme a jobb megjelenésnek, de valljuk be a tényt, hogy az öv nélküli farmer viselése női szemmel közel sem túl attraktív. Minden férfinak szüksége van legalább két igazán jó övre. Válassz egy feketét és egy barnát erős bőrből, és készen állsz.

Apropó, mikor vetted a pénztárcád?

Ha kíváncsi rá, milyen kiegészítőket használnak leginkább a férfiak, akkor a válasz, hogy ez az egyik közülük. Azonban sokszor nem fordítanak rá kellő figyelmet. Évek telhetnek el, mire egy férfi kicseréli a pénztárcáját, amit anno még zöldfülűként kezdett használni. Hiba! Egy pénztárca állaga használat közben romlik, és végül elveszti formáját, ez pedig rossz képet fest a hordozójáról. Hol találhatsz kedvedre valót? A férfi pénztárca az answear.hu kínálatában lenyűgözően sokoldalú lehetőségeket tartogat számodra, csekkold, és válassz egy mindennapi és egy alkalmi használatút.

Hogy állsz az ingekkel?

A férfi ing tökéletes társ télen és nyáron is. A hosszú ujjú ingek szinte minden eseményre ideálisak, és eszményi párosítási potenciált hordoznak magukban, farmerrel, de akár egy laza eleganciát tükröző casual stílussal is. Merészebb dizájnnal, extrább színekkel személyre szabott, egyedi megjelenést nyújtanak. Egy fehér ing egyszerűen kötelező eleme a kollekciódnak, de nem árt, ha több alapszínt is beszerzel, mert tökéletes felsőruházati megoldást garantál, ha fogalmad sincs, mit viselj. Sokoldalú mind formális, mind informális megjelenésekhez. Férfi ing az answear.hu választékából – hidd el, szeretni fogod!

Mi a helyzet lazább frontokon?

Nyilvánvaló, hogy egy személyes ruhatár tökéletesítése szubjektív feladat. Az optimális szekrény eléréséhez a titok az ideális stratégia követése, kerüljük, hogy pusztán impulzusból vásároljunk dolgokat, tudatosítsuk és analizáljuk magunkban a folyamatot. Ahhoz, hogy az egész rendszer jól működjön, nagyon kell figyelni a színválasztásra! Ez a döntő tényező ugyanis abban, hogy hogyan kombinálhatod majd az egyes darabjaid, ami a kulcs a változatos megjelenéshez. Kezdd az alapokkal, egy-két semleges tónussal, amelyek mindenhez passzolnak, például barna, szürke, sötétkék és fekete. A legalapvetőbb nadrágoknak, kabátoknak és táskáknak ilyen árnyalatokban kell pompázniuk ahhoz, hogy mindenhez hordhasd őket. Aztán nyilvánvalóan jöhet néhány vadabb árnyalat is, de tartsd szem előtt, hogy feleljen meg a már meglévő színpalettának, így tudod elérni, hogy minden mindennel illeszkedjen, és a gönceidet szabadon kombinálhasd egymással. Farmer, pólók, pólóingek, napszemüveg, órák, táskák, és a relaxációs aktivitásokhoz a lazább szerelések. Az answear.hu a férfi melegítő portfóliód kiválasztásában is a segítségedre lesz!

(X)