Az LMBTQ-lobbi ellehetetleníti a nemváltás veszélyeiről szóló sikerkönyvet

„Transzjárvány”: egy egész lánygeneráció veszélyben van.

Az Amerikai Könyvkereskedők Egyesülete (ABA) kabaréba illő módon esedezve kért bocsánatot több könyvesbolttól és az LMBTQ-közösségtől, amiért a júliusi könyvajánlatai között szerepelt Abigail Shrier méltán népszerű, Visszafordíthatatlan károk című hiánypótló könyve. A visszakozás azért is abszurd, mert az egyesület az igazságtalanul betiltott könyvek egyik legnagyobb élharcosa (volt). Az LMBTQ-lobbi hatására végzett korai nemátalakító műtétek árnyoldalát bemutató, valóságfeltáró könyv az Amazon kivételével szinte minden fórumon tiltólistán van.

Visszafordíthatatlan károk című könyv

A könyvből tavaly június óta, mintegy 35 ezer példányt adtak el – A kép forása: Abigail Shrier Facebook-oldala

Mintegy 750 könyvesbolttól kért bocsánatot a szólásszabadságért „harcoló” Amerikai Könyvkereskedők Egyesülete (ABA), amiért népszerűsítette a Wall Street Journal újságírójának, Abigail Shriernek a felkapott, Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughters (magyarul: Visszafordíthatatlan károk: A transzőrület elcsábítja a lányainkat) című könyvét – tájékoztat a Daily Wire.

Kabaréba illő magyarázkodás

A csomagok kiküldése után az LMBTQ-aktivisták máris hisztérikusan támadásba kezdtek, így az egyesület a kritikus Twitter-bejegyzések után pár órával egy nyilatkozatban kért bocsánatot a „vétkéért”, hogy népszerűsítette a kiskorúak nemváltoztatásának veszélyeiről szóló könyvet. Az esedező bocsánatkérésében szörnyű és megbocsáthatatlan hibának nevezte a „transzellenes” könyv ajánlását, ugyanis annak tartalma súlyosan szembemegy az ABA céljaival és értékrendjével.

„Szörnyen sajnáljuk, hogy transznemű tagjainknak ilyen nagy fájdalmat okoztunk. Emellett szeretnénk bocsánatot kérni az LGBTQIA+ közösségtől és a nagyobb könyvkereskedőktől is” – folytatta az esdeklést közleményében.

Traumatizált transzok…

A magyarázkodás végül olyan mértéket öltött, amely egy kabaréműsorba is beillett volna. Már-már a társadalom ellen elkövetett háborús bűnnek tüntette fel tettét az ABA. „Traumatizáltuk és veszélyeztettük a transzközösség tagjait. (…) Tovább marginalizáltuk azokat a közösségeket, amelyeket támogatni szeretnénk” – írta Allison Hill, az ABA vezérigazgatója.

Lássuk milyen könyvről is van szó, amely ekkora hisztérikus felháborodást és népharagot váltott ki.

Az ominózus júliusi csomagajánlat, benne a hisztériát keltő könyvvel – A kép forrása: Publishers Weekly

Az év könyve

A Wall Street Journal újságírójának, Abigail Shriernek a Visszafordíthatatlan károk című munkáját a The Economist az év könyvének, a The Times és a The Sunday Times pedig a 2021-es év egyik legjobb könyvének nevezte. A megjelentetést a konzervatív Regnery kiadó vállalta. A könyvből tavaly június óta mintegy 35 ezer keményfedeles példányt adtak el az NPD BookScan szerint. Kritikai fogadtatása már a megjelenés pillanatában megosztó volt.

Aktivisták aknamunkája

A sikerkönyvet nemcsak az említett egyesület tette tiltólistára, hanem – az LMBTQ-aktivisták aknamunkájának köszönhetően – 2020 novemberében a Target és a Walmart üzletlánc is visszavonta az árusítását. Jelenleg pedig azért folyik a küzdelem, hogy nyomást gyakoroljanak az Amazonra, hogy többé ne árusítsa a tényfeltáró munkát.

Mélyre ásott a posványban

Shrier könyvében egyértelműen rámutat arra, hogy miért káros a kiskorúak körében a nemátalakító műtétek népszerűsítése. Felnyitja a szemeket, hogy ezek a beavatkozások milyen visszafordíthatatlan károkat okoznak és milyen veszélyesek a kiskorú gyermekek testi és lelki egészségére.

Persze, hogy nem áll érdekében a liberális politikai fősodornak és a transzközösségeknek, hogy a könyv a közbeszéd tárgya legyen. Így ellehetetlenítik.

Az újságíró egyébként egészen mélyre ásott a „transzjárvány” posványában. Beszélgetett serdülő lányokkal, gyötrődő szüleikkel, a nemi átalakulást lehetővé tevő tanácsadókkal és orvosokkal, valamint az „átváltozókkal”, fiatal nőkkel, akik keserűen bánják, amit tettek magukkal.

Abigail Shrier és családja – A kép forása: Abigail Shrier Facebook-oldala

Aggasztó statisztikák

Shrier felhívja a figyelmet az aggasztó statisztikákra, arra a rendkívüli tényre, hogy

a nemváltoztató műtétek száma Amerikában 2018-ban 4400 százalékkal nőtt. Szerinte a nemi diszfóriával küzdő kislányok többsége az LMBTQ-influenszerek és tartalmaik hatására kezdte el megváltoztatni a nemét, amelyhez az Egyesült Államokban már nem szükséges komolyabb orvosi engedély sem.

Influenszerek „fertőző” hatása

Az írónő teóriája szerint néhány évvel ezelőttig a nemi diszfória jelenléte ritka volt. Jellemzően a lakosság kevesebb mint 0,01 százalékánál fordult elő, kora gyermekkorban jelentkezett, és szinte kizárólag férfiakat érintett. Ma azonban a főiskolákon, középiskolákban országszerte tinédzser lányok csoportjai vallják magukat „transzneműnek”. Shrier meggyőződése, hogy olyan lányok lesznek divatból LMBTQ-fiatalokká, akik addig soha nem éreztek semmilyen kellemetlenséget biológiai nemükkel kapcsolatban, amíg nem hallottak egy „coming out” történetet egy iskolai gyűlésen egy szónoktól, vagy nem fedezték fel a transz-„influenszerek” internetes közösségét.

LMBT

A coming out népszerűséget hoz a tinik körében – A kép forrása: Pixabay

Befolyásolás felsőfokon

A gyanútlan szülők pedig arra ébrednek egy reggel, hogy lányaik a menő transz-YouTube-sztárok, a felvilágosító szexuális nevelést támogató pedagógusok és a liberális szemléletű terapeuták rabjává váltak, akik kecsegtető megoldásként a pubertásblokkolókat és a nemváltoztató beavatkozásokat javasolják, amelyek tartós meddőséget okozhatnak és egy életre megnyomorítják a fiatalokat.

A „coming out” népszerűséget hoz

Shrier a tinikkel folytatott beszélgetésekből arra a megállapításra jutott, hogy a transzneműként való coming out azonnal növeli a lányok társadalmi státuszát, népszerűségét, éppen ezért ennyire csábító. A szókimondó írónő szerint

egy egész lánygeneráció veszélyben van. A folyamatot egyfajta járványnak írja le. Hiánypótló könyve segít megérteni, hogy mi is ez a transzőrület, hogyan lehet beoltani ellene a gyerekeket, vagy hogyan lehet visszahozni őket erről az életveszélyes útról.

A Visszafordíthatatlan károk valami egyszerű, mégis pusztító dolgot tesz: szigorúan feltárja a tényeket – összegez a The Times.

cenzúra

A baloldali cenzúra lecsap és ellehetetlenít – A kép forrása: Daily Wire

Transzfób?

Térjünk csak vissza az ABA közleményére, amely szerint Abigail Shrier könyve transzfób állításokkal van tele, és megbocsáthatatlan bűn volt ajánlani. Az írónő a támadásokra a Twitteren a következőképp reagált: „Bárki, aki azt gondolja, hogy a könyvem a transznemű identitásról, mint betegségről szól, és ezt a narratívát erősíti, nem olvasta, vagy jóhiszeműen idióta.” A The Seattle Timesnak kifejtette azt is, hogy könyve nem foglal állást a felnőttek nemváltoztatásával kapcsolatban, csak a fiatalok gyorsított orvosi átváltoztatása ellen szól.

Abszurd kettős mérce

Az American Conservative főszerkesztője, Rod Dreher az esettel kapcsolatban felhívta a figyelmet az egyesület képmutatására, miszerint az ABA látványosan támogatja a Banned Books Week kampányt, melynek célja az igazságtalanul betiltott könyvek melletti kiállás és azok népszerűsítése. Dreher hangsúlyozta az Amerikai Könyvkereskedők Egyesülete kimutatta a foga fehérjét, ugyanis csak a baloldali, igazságtalanul betiltott könyvek mellett áll ki, a konzervatív jobboldali munkákat pedig saját maga cenzúrázza. Ilyen, amikor a kígyó a saját farkába harap!

LMBTQ könyvek

Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek – A kép forrása: Danube Institute

Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek

Az teljesen szokványos jelenség, hogy az LMBTQ-ideológiáról, a transzneműségről vagy a nemváltoztatásokról jelenik meg érzékenyítő szakirodalom vagy éppen mese. Sőt tele van velük a padlás! Arról viszont csak ritkán olvasni, hogy ezek a korai hormonkezelések vagy a végkifejletként megvalósuló nemátalakító műtétek milyen fájdalmakkal járnak, milyen szövődményeik vannak, vagy éppen milyen visszafordíthatatlan károkat okoznak. No meg arról is csak elvétve hallani, hogy hányan bánják meg elhamarkodott döntésüket, melyet sokszor a politikai fősodor nyomására vagy az influenszerek hatására vállalnak be. Ha pedig végre megjelenik egy hiánypótló munka, a baloldali cenzúra lecsap és ellehetetlenít. Ennyit a szólásszabadságról. Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek.

A szerzőnő munkája felbecsülhetetlen segítséget nyújthat a nemi diszfóriával küzdő gyerekek és aggódó szüleik számára. Feltéve, ha beengednék a boltok polcaira…

Provokáció a magyarok ellen: kiskorúaknak szóló LMBTQ-könyvet tettek elérhetővé magyarul

Nemváltó fiatalok szenvedéseire figyelmeztet Amerika egyik legnépszerűbb műsora

Schittl Eszter: A genderlobbi visszafordíthatatlan károkat okozhat a gyerekekben

A kép forrása: Daily Wire

Iratkozzon fel hírlevelünkre