Abortusz-dúlák írnak könyvet arról, milyen jó az abortusz

Van két nő: Carly Manes és (vagy Emulsify, egyéb neve nincs), akik magukat abortusz-dúláknak vallják. Ha ez önmagában még nem lenne elég groteszk, még könyvet is írnak arról – gyerekeknek –, miért is normális az abortusz. Érzékenyítés a javából.

Már nem csak arra kell érzékenyíteni az embereket, hogy fogadjanak el bármilyen elmebajt kritika nélkül, de arra is, hogy van, akit csak holtan lehet elfogadni, akarom mondani: hogy a gyilkosság egy teljesen normális velejárója az életnek.

Az Egyébként, mi az az abortusz? című könyv 2021 őszén került a könyvesboltok polcaira. A „nem ítélkező, gyermekeknek szóló könyvként” jellemzett írásművet abban a reményben adja az utókor legfiatalabb képviselőinek kezébe a szerzőpáros, hogy

egy olyan világot „építhetnek” ezáltal, amelyben a gyermekek és felnőttek számára is evidens, hogy az abortusz egy ugyanolyan normális végkimenetele lehet egy terhességnek, mint a születés, vagy a vetélés.

Különös motivációja volt az abortusz-dúláknak a könyv megírására, hogy nem találtak olyan írást, amely kifejezetten a 13 éven aluliakat szólította volna meg az abortusz témájában.

Abból, ahogy a szerzők a könyvről beszélnek, rögtön világossá válik: ők maguk sem szeretnek azzal szembesülni, hogy az abortusszal egy emberi életet oltanak ki. Minden egyes alkalommal, amikor a beavatkozás konkrétan szóba kerül,

úgy fogalmaznak, a „terhességet”, a „terhesség növekedését”, véletlenül sem az emberi élet fejlődését állítják meg, a „terhességet távolítják el az adott személyből”.

Az írók épp Kickstarteren kalapozzák össze a szükséges összeget ahhoz, hogy a terveik szerint ősszel tényleg piacra dobhassák a polcokról eddig joggal hiányzó kötetet. Terveik közt szerepel, hogy kiadáskor minden abortuszklinikának ajándékoznak egy-egy példányt, valamint 300 darabot könyvtáraknak osztanának szét.

Elsöprő siker?

Mondani sem kell, nem aratott osztatlan sikert a nemzetközi színtéren a könyv ötlete.

Catherine Hadro, a Pro-Life Weekly műsorvezetője a könyvet „telibe tolt abortuszpropagandának és megtévesztésnek” nevezte – idézte a Catholic News Agency.

„Megtagadja a tudományos valóságot, eufemizál, »terhességnek« hívja a magzatot, az anyákat pedig »személyeknek, akik terhesek«, ahogy a könyv írói szerint bármilyen nemi identitású ember lehet terhes, és lehet abortusza”– magyarázta Hadro, majd hozzátette:

„Az eufemizmus és a színes rajzocskák nem tudják elfedni az abortusz rút valóságát: egy fiatal, apró, kiszolgáltatott emberi lénynek a tudatos meggyilkolását.”

 

A könyv tartalmáról, megjelenésének körülményeiről és a szerzőkről részletesebben itt számoltunk be:

Kiskorúaknak szóló abortuszkönyv hirdeti a magzatgyilkosságot

 

Kiemelt képünk forrása: YouTube/EWTN

 

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre