A zoofilek is tagjai szeretnének lenni az LMBTQ-társadalomnak

Kicsit összeszólalkoztak a vérbeli LMBTQ-sok az „állatbarátokkal”. Míg a zoofilok szerint teljesen rendben van az állatokkal való közösülés, addig a másik oldalról némelyek fenntartásokkal kezelnék a dolgot, mondván: ez nem orientáció, hanem bűntény.

A felsorolhatatlan mennyiségű, mindenféle variációban és permutációban felsorakozó bi-, transz-, transz-transz- és egyéb szexuálisok által képviselt LMBTQ+ közösség zömében kirekesztő, nem csak a konzervatív nézeteket vallókkal szemben, hanem a zoofilokkal szemben is – hívja fel a figyelmet a jelenségre a Mandiner.

A zoofiliának három nagy altípusa is van: a terián, a szőrös és a terapeuta (nem, ez nem egy szerepjáték, ez a valóság, kérem), ennek megfelelően háromféleképpen állnak az LMBTQ-közösséghez való tartozás nagy problémájához.

Némelyek sziklaszilárd logikával a védelmükre kelnek. Rögtön itt van például egy biszexuális nő, aki a Twitteren adott hangot véleményének: „Love is Love, kivéve, ha vérfertőző, pedofil, zoofil és szuperheteró vagy. Ti mind mehettek a fenébe, LOL”.

Egy, a Russian Today-el beszélgető, magára csak „Toggle”-ként hivatkozó zoofil elmondta, hogy „a zoofilok lényegében queerek […] a heteroszexualitáshoz és a homoszexualitáshoz hasonlóan a mi kapcsolataink is sokrétűek. A szex nagyon kicsi része az állatokkal való interakcióinknak.”

Szerinte a Pride egy olyan esemény, amelyről nem tilthatják ki a zoofilokat, hiszen ők is egy olyan társadalom ellen küzdenek, amely társadalom nem akarja, hogy létezzenek.

A teljes írást ide kattintva olvashatják.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre