Akár az SZDSZ plakátja is lehetne a képmontázs, amivel a Jobbik kampányol | KÉP

Jakab Péter végleg a balliberális oldalra kormányozta az egykor volt nemzeti radikális pártot.

A megboldogult SZDSZ szelleme elevenedik meg abban a képmontázsban, amit a Jobbik hivatalos oldala osztott meg szerdán a Facebookon.

A szembeállítás lényege, hogy 2022-ben „Orbán Magyarországa” és a „Mi Magyarországunk” között kell választaniuk a szavazóknak. A képmontázs üzenete szerint „Orbán Magyarországa” egy betyársereges trikót, tarsolyt és nagy-magyarországos övet viselő férfi, a „Mi Magyarországunk” pedig Jakab Péter és egy szalmakalapos idős hölgy. Utóbbi arca – szemben az elrettentő példaként bemutatott férfiéval – nem látszik a fotón.

forrás: Jobbik Magyarországért Mozgalom Facebook-oldal

Az ún. nemzeti radikális oldal lejáratása már csak azért is arcpirító a Jobbik részéről, mert a párt főleg az ehhez a közösséghez tartozó embereknek köszönheti, hogy 2010-ben egyáltalán bekerült a Parlamentbe. A Jobbik politikusai azért keresnek milliókat immáron tizenegy éve, mert az olyanok, mint aki a képmontázs bal oldalán is található, rájuk szavaztak – akár még 2018-ban is.

Nettó árulás tehát, amit az egykor volt nemzeti radikális párt ficsúrjai művelnek a Gyurcsány Ferenctől kapott júdáspénzért cserébe.

A Nagy-Magyarország és a tarsoly negatív színben való feltüntetése pedig abszolút SZDSZ-es tempó. Adja Isten, hogy a Jobbik is ugyanott végezze, mint ők.

 

Horváth Tamás

 

Jakab Péter igazi arca: trágárkodik és perrel fenyeget – íme a cenzúrázatlan videó

Brutális keresztényellenes fordulat a Jobbikban – amihez ezúton is gratulálunk

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!