Hollik: A baloldal támadja a családi adó-visszatérítést

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal támadja a családi adó-visszatérítés tervét, ezért fontos, hogy minél több magyar ember mondja el a véleményét erről a kérdésről a nemzeti konzultációban.

Hollik István az MTI-hez szerdán eljuttatott videónyilatkozatában úgy fogalmazott: a baloldal „azonnal támadásba lendült”, amikor meghallotta a kormányzat tervét a családi adó-visszatérítésről.

Hozzátette:

nem meglepő, hogy a baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc a parlamentben egyszerűen csak elvetemültnek és észszerűtlennek nevezte az adócsökkentési terveket, hiszen az elmúlt években a baloldal egyszer sem szavazta meg a gyermekes családoknak szóló támogatásokat, például a családi adókedvezményt, de az otthonteremtési támogatások egyetlen elemét sem.

A kormánypárti honatya szerint most a családi adó-visszatérítés kérdésében is politikai vita van, hiszen a Fidesz-KDNP támogatja a tervet, a baloldal viszont támadja azt.

Ezért fontos, hogy minél több magyar ember mondja el a véleményét a nemzeti konzultációban a családi adó-visszatérítésről, hogy ebben a kérdésben is „létre tudjunk hozni nemzeti egyetértést” – hangsúlyozta Hollik István.

 

(MTI)

Kiemelt képünkön Hollik István KDNP-s képviselő azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 23-án. MTI/Koszticsák Szilárd

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!