Rutte úr, örömmel köszöntjük önt hasznos idiótáink sorában!

Mark Rutte a minap azt nyilatkozta, hogy Magyarországnak térdelnie kell. Mondta mindezt a pedofilellenes-törvény kapcsán. Mármint arra gondolt – szerintem, de se a pszichológusa, se a gyóntatója nem vagyok –, hogy minekutána a nekik nem tetsző törvényt a magyarok visszavonták, példás önkritikát is kell gyakorolniuk. Tudják, mint a maoista Kínában a kulturális forradalom idején.

Megmondom őszintén, mikor elsőre olvastam ezt a hírt, nem hittem el. Utána kellett néznem, hogy biztos nem valami fordítási tévedés történt-e. Nem lehet, hogy valami hasonlót mondott, de talán mégsem pontosan ezt?

Hága, 2021. január 15.
Mark Rutte holland miniszterelnök sajtótájékoztatót tart Hágában 2021. január 15-én, ahol bejelentette az általa vezetett koalíciós kormány lemondását. 
Fotó: MTI/EPA/ANP/Bart Maat

A fenét nem. Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy nekünk le kell térdelni. No, Rutte úr, vegyünk itt sorba pár dolgot!

Akiknél eleve felmerülhet, hogy esetleg térdelniük kell, azok pontosan a magukhoz hasonló, egykori gyarmattartók. Akik kizsigerelték a harmadik világot és különféle adók formájában tán még a mai napig ezt teszik. Akik abból húztak hasznot és aprócska országuk éppen csak úgy lett valami, hogy ehhez messzi-messzi népek vérére és verítékére volt szükségük.

A gyarmattartók jobban teszik, ha csendben maradnak

Ott van az Önök szomszédja, Belgium. Ez az ország abból alapozta meg mostani vagyonát, hogy Belga-Kongót tönkretette és a 19. század végén több millió kongóit gyilkoltak meg. Ezt hívják népirtásnak. Persze voltak más milliók, akiknek „csak” a kezeit vágták le, hogy ne jelentsenek rájuk veszélyt. De amint mondottam, ebbe a sorba tagozódik Hollandia, Nagy-Britannia, Spanyolország vagy éppen a mára nem túl jelentős Portugália is. Önök, egykori gyarmattartóként simán megtehetnék, hogy körbejárják az egykori, megszállás alatt tartott országokat. Aztán egyenként, töredelmesen, mélyre hajolva, majd letérdelve elnézést kérnek.

Ezt persze nem fogják megtenni. Önök valami sajátos elmebaj következtében azt hiszik, hogy kódolva lett mindannyiukba a demokrácia. Meggyőződésük, hogy megalkották minden világok legjobbikát és aki ettől egy kicsit is eltér, azt először barátságosan figyelmeztetni kell, majd barátságtalanul magukhoz csicskítani. A probléma ugye az, hogy itt vannak ezek a vademberek keletről, ezek a V4-ek. Különös tekintettel a magyarokra és a lengyelekre. És ezek nagyon, de nagyon nem akarják elfogadni az új idők, új tanítását.

Közép-Európa nem térdel

Mert ezek a vademberek, kedves Rutte úr, megjárták már a hadak útját. Amíg Önök békésen falatozgattak abból az ételből, amit inasként tartott, gyarmatokról származó szolgáik szervíroztak, ezek a vademberek kommunista iga alatt szenvedtek. Megtanulták, milyen az, ha Moszkva szól és akkor annak úgy kell lennie. 1990 óta – és még inkább a 2010-es évektől kezdve – pedig ennek a tanúságnak a felelevenítésére nem hajlandóak. Maximum csak akkor, ha globalista érdekeket kiszolgáló kormányzat van hatalmon.

Ezért hát Rutte úr hazudozhat akármennyit egy gyermekvédelmi törvényről, mi továbbra is csak a templomainkban fogunk letérdelni.

Hát Önöknek mi marad? Csak a nyugati zeitgeist rothadó hullája. Jó szórakozást ahhoz, hogy egyik oldalról az iszlamizmus, másik oldalról meg az abnormális tévképzetek térdre kényszerítsék Önöket a saját hazájukban!

Elnézve mindazt, ami az országaikban zajlik, még tapsikolni is fognak hozzá. Elvégre már most is ezt teszik. Ám az ilyen és ehhez hasonló kijelentésekkel Rutte úr csak annyit ér el, hogy a kormánypártok támogatottsága növekszik, azoké pedig, akikkel Ön pózol, csökken. Mert sokaknak, sok dologgal problémája lehet, de azt mégiscsak felháborítónak tartják, hogy kéretlen, holland igazságosztók pofáznak a belügyeinkbe. Meglepetésszerű információ lehet ez az Ön számára, Rutte úr, de Orbán kottájából játszik. Így mindannyiunk örömére köszönthetem önt hasznos idiótáink egyre bővülő sorában.

 

Trombitás Kristóf

A szerző további írásait ide kattintva olvashatja. 

Kiáltványban állnak ki németek a normalitás és Magyarország mellett

Iratkozzon fel hírlevelünkre