Niedermüller „rémisztő képződmény” Péter tovább bomlaszt Erzsébetvárosban

Niedermüller Péter és a baloldal másodszor is utcára akarja rakni az erzsébetvárosi Molnár Antal Zeneiskolát – írta a Fidesz VII. kerületi szervezete nevében Bajkai István országgyűlési képviselő.

A kormánypárti politikus azt írta, megdöbbenve értesültek a hírről, hogy a baloldali városvezetés másodszor is utcára próbálja tenni a Molnár Antal Zeneiskolát.

„Úgy látszik, az erzsébetvárosi baloldal semmit sem tanult a télen történtekből, és ahelyett, hogy megoldaná a zeneiskola problémáját és végre birtokba adná számára a Damjanich utca 4. szám alatti épületet, újabb és újabb problémákat gördít a gyerekek beköltözése elé”

– írta a politikus.

Hozzátette: majdnem két évvel azután, hogy a baloldal átvette az önkormányzat vezetését, „még mindig nem képes arra, hogy az erzsébetvárosi gyerekeket elhelyezze abba az épületbe, amelyet még az előző, fideszes városvezetés újított fel a Molnár Antal Zeneiskola számára”. Ehelyett újabb hazugságokra és mondvacsinált indokokra hivatkozva, ismét meg akarja tagadni a zeneiskola diákjaitól, hogy ott kezdjék meg az új tanévet – jegyezte meg.

Bajkai István hozzátette: Erzsébetváros vezetésének

„valószínűleg szándékában sem állhatott odaadni az iskolát a gyermekeknek, a pályázattal csupán annyi céljuk volt, hogy egy újabbat rúghassanak az iskola diákjaiba, tanáraiba és a szülőkbe, mert azok keresztül húzták a számításaikat és nem sikerült odaadni az épületet a saját haveri körüknek”.

„Jól látható, hogy a baloldalnak csak akkor számít az oktatás, amikor a saját barátaik iskolájáról, vagy intézményéről van szó, minden egyéb esetben örömmel gázolnak át bárkin és bármin”– írta.

Tudatta azt is, felszólítják Erzsébetváros polgármesterét, hogy „azonnal fejezze be az épület átjátszását az újabb baloldali baráti köreiknek és végre rendezze a Molnár Antal Zeneiskola ügyét, adja oda az iskolát azoknak a gyerekeknek, akiknek az előző városvezetés felújította”. Felszólítják a polgármestert arra is, hogy „fejezze be végre azt az oktatás- és kultúraellenes politikáját, amelyet az elmúlt másfél évben folytatott és végre kezdjen el az erzsébetvárosi gyermekek és szülők érdekében dolgozni”.

(MTI)

Iratkozzon fel hírlevelünkre