Képmutatásból nincs hiány

Karácsony Gergely főpolgármester szerdán Facebook-bejegyzésében kelt ki, ugyanis véleménye szerint a kormány pártpolitikai alapon tesz különbséget a budapesti kerületek önkormányzatai között.

Érdekes meglátás ez pont attól a főpolgármestertől, aki a főváros pénzét pártpolitikai alapon osztja szét a kerületi önkormányzatoknak. Míg például a XIV. és XV. kerületekben az utóbbi időben rengeteg utat újítottak fel, ezzel szemben a külső kerületek beruházásait csak kormányzati forrásból tudták finanszírozni.

Forrás: Facebook/Karácsony Gergely képernyőfotó

Karácsony Gergely posztja (avagy a Budapesti Önkormányzatok Szövetsége elnökségének állásfoglalása) már csak azért is bűzlik, mert a rezsitámogatásról szóló egyeztetésre egyetlen kóbor DK-s polgármester volt képes elmenni Niedermüller Péter személyében, aki ennek köszönhetően 300 millióval a zsebében távozhatott, ellentétben hat kerülettel, akik inkább ellenállás formájában Orbán-gyűlölködtek, minthogy jelentős támogatáshoz juttassák lakosaikat.

Tartja a mondás: „segíts magadon és Isten is megsegít”.

Forrás: Facebook/Karácsony Gergely

A címlapképen Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester első nemzetközi sajtótájékoztatóján a VIII. kerületi Patyolat Bárban 2019. október 16-án. Forrás: MTI/Mónus Márton

Iratkozzon fel hírlevelünkre