Hivatalos: NEM lesz szivárványos a müncheni stadion!

müncheni stadion allianz aréna lmbtq

Az UEFA döntése értelmében nem lesz szivárványszín fényfestés a müncheni Allianz Arena külsején a Németország-Magyarország Eb-csoportmérkőzés előtt és alatt – írja a német Bild alapján a Mandiner.

Mint ismeretes, korábban az LMBTQ-lobbi erős nyomást gyakorolt az európai szövetségre annak érdekében, hogy így tiltakozhassanak a hazánkban a gyermekek védelmében hozott pedofíliaellenes törvény ellen.

Napokig kérdéses volt, miként dönt az UEFA, de a lapértesülések alapján kijelenthető, hogy győzött a józan ész és a normalitás.

A CitizenGO egyébként petíciót is indított annak érdekében, hogy a labdarúgást ne keverjék össze a nemzetközi térben is nagy erővel nyomuló LMBTQ-lobbival, az aláírásgyűjtéshez sok tízezren csatlakoztak.

Korábbi cikkünkben ismertettük: Dieter Reiter, München főpolgármestere például kérvényt nyújtott be az UEFA-nak, hogy engedélyezzék az akciót. Ő és Bajorország fővárosa tanácsának összes frakciója (azaz az úgynevezett keresztényszociálisok is – a szerk.) teljes mellszélességgel állt be a provokáció mögé. A Spiegel hétfőn vezető anyagban foglalkozott a petícióval, mely cikkben arra a kérdésre keresték a választ, hogy vajon teret ad-e az UEFA a kivilágításnak. Markus Söder bajor miniszterelnök véleményét is megkérdezték a témáról. A tartományi kormányfő elmondta, hogy mivel a szivárvány színei a szabadságot szimbolizálják, ezért támogatja az akciót. 

Korábban bemutattuk azt is, hogy a szivárvány valójában a mozgalom által a keresztényektől ellopott szimbólum, mivel eredetileg bibliai jelképként az Isten és ember közötti szövetség jelképe volt. 

 

Az LMBTQ-lobbi óriási nyomást helyez az UEFA-ra, hogy szivárványszínű legyen a müncheni stadion

A megcsúfolt szivárvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre!