A Christeens megmutatja: lehetsz egyszerre fiatal, keresztény és trendi

A Christeens fiatalos jó muzsikát csinál

A Christeens egy evangéliumi keresztény tinédzser mozgalom, amely a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Tinédzser Missziója. A fiatalos kezdeményezés maximális igényességi szintet mutat a keresztény muzsika területén is. Ha őket látjuk, egy pillanatra sem jut eszünkbe, hogy ciki lenne kereszténynek lenni.

Hiszünk abban, hogy fiatalon kereszténynek lenni és igazi barátságot kötni Jézussal a lehető legjobb dolog. Hatással szeretnénk lenni a világra, hogy a körülöttünk élők is megtapasztalhassák mindazt, amiben hiszünk – vallják a mozgalom tagjai.

A kitűzött hiteles tanúságtételük érdekében fel merik vállalni keresztény értékeiket, és a dinamizmusukat ezek képviseletére fordítják. Hisszik, hogy Isten Királyságát kell képviselniük a mai fiatalok között úgy, hogy a környezetük „megkívánja” a kapcsolatot és életet Jézussal. Ennek érdekében kreatív és lendületes programokat szerveznek.

A Christeens csapatának magas igényességű zenéje ugyancsak ezt a tanúságtevő szándékot támasztja alá. Olyan zenével állnak a nyilvánosság elé, amely bármely rádióban megállja a helyét. A dalokon átsütő üzenet pedig hiteles, fiatalos keresztény életet sejtet a háttérből. Ezúttal vegyünk egy jókora lélegzetet a csapat Lélegzet című számával!

 

A kiemelt kép forrása: Facebook (Christeens)

Iratkozzon fel hírlevelünkre