Egy amerikai középiskola felfüggesztette tanárát, mert az életpárti előadót hívott az órájára

A múlt héten Indiana állam, South Bend városában kényszer szabadságra küldtek egy tanárt, miután meghívott egy életvédő előadót, hogy órát tartson egy középiskolai osztályban.

A kerületi vezetők azért függesztették fel a Clay középiskola tanárát, mert szerintük a Right to Life Michiana nevű szervezet életvédő előadása sértette az iskolai szabályzatot. A kerület szóvivője elmondta, hogy a tanároknak az igazgatótól kell engedélyt kérniük, ha külső előadókat hívnak meg az órájukra. Az iskolai szabályzat azt is előírja, hogy a szülőket előzetesen értesíteni kell erről, és alá is kell írniuk az engedélyt. Az iskola tisztviselői szerint a tanár egyik előírásnak sem tett eleget.

szexuális felvilágosítás

A kép forrása: Flickr

Politikai okok miatt került célkeresztbe

Az életpártiak a támogatásukról biztosították a tanárt. Jackie Appleman, a Right to Life Michiana szervezet munkatársa kifejtette, hogy „ezt a tanárt valójában politikai okokból vették célkeresztbe. Néhány ember, aki nem értékeli a szervezetünket, megneszelte, hogy előadást tartunk ott, és lényegében felhergeltek egy helyi online csoportot, hogy támadják az iskolát az előadás miatt”.

Az életvédő szervezet egyébként már korábban is tartott órákat a körzet diákjainak, és soha nem érkezett panasz velük kapcsolatban. „Ez egy tipikus előadás volt, orvosi és tudományos tényeket osztottunk meg a magzati fejlődésről és az abortuszeljárásokról. Mivel egy állami iskolában tartottunk előadást, nem imádkoztunk, nem beszéltünk a vallásról vagy az abortusz politikai természetéről sem” – erősítette meg Appleman.

clay high school

Clay High School – A kép forrása: Lifenews

Közösségi „uszításról” van szó

Úgy tűnik, hogy az iskola vezetői azután értesültek az előadásról, hogy a Right to Life Michiana posztolt róla a Facebookon, a helyi lakosok látták a bejegyzést és felháborodtak. Tehát a gyermekeknek vagy a szüleiknek nem okozott problémát az eset. Mégis az iskolai főfelügyelő, Todd Cummings megnyugtatta a szülőket, hogy vizsgálatot indítottak ügyben. „Szeretnénk megnyugtatni diákjainkat, családjainkat és a közösséget, hogy komolyan vesszük ezt az ügyet, és hálásak vagyunk, hogy felhívták rá a figyelmünket.”

Bevett szokás az államokban, hogy mind az életpárti, mind az abortuszpárti csoportok előadásokat tartanak országszerte az állami és a magániskolákban. A Planned Parenthood, az Egyesült Államok legnagyobb abortuszlánca például rendszeresen henceg azzal, hogy a legnagyobb szexuális felvilágosító szervezet. A szülők már kevésbé örülnek a ténykedésének!

szexualitás

A kép forrása: Unsplash

A szülők nem kérnek a Planned Parenthoodból

Az elmúlt években Floridában, Pennsylvaniában, Michiganben, Kaliforniában, Washington államban, New Yorkban és Észak-Karolinában aggódó szülők hada tiltakozott az ellen, hogy az „abortuszóriást” bevonják az oktatásba. Ugyanis a szervezet az óráin fennhangon hirdette, hogy a promiszkuitás, azaz a szabados nemi élet teljesen rendben van, és „semmi rossz vagy egészségtelen nincs abban, ha szexuális partnereinket gyakran váltogatjuk vagy több van belőlük”. Máskor HIV-pozitív fiataloknak szóló, Egészséges, boldog és dögös című oktatófüzetében arra buzdította a kiskorúakat, hogy „emberi joguk” titokban tartani a HIV-fertőzöttségüket szexuális partnereik előtt. A középiskolai szexuális felvilágosító tanterve pedig már a 12 éveseket arra tanítja, „hogyan kell orális és anális szexet végezni”.

Amit szabad Jupiternek…

A szülőket a legtöbb esetben természetesen nem tájékoztatták az előadásokról. Hiszen amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek. A Planned Parenthood jöhet, a Pro-life nem!

Liberális szervezetek már az általános iskolásokat is az LMBTQ-ideológiára nevelnék

Transzneműséget népszerűsítő könyvből olvasott fel elsősöknek egy szexshopot vezető tanárnő

Egy angliai iskola feljelentett egy lelkészt a terrorelhárításnál, amiért azt mondta a diákoknak, hogy nem kell egyetérteniük az LMBTQ-ideológiával

Forrás: Lifenews

A kiemelt kép forrása: Flickr

Iratkozzon fel hírlevelünkre