Boross Péter: Egyetlen más ország ilyen példát nem mutat, hogy saját hazája ellen biztat, agitál

Boross Péter, Magyarország volt miniszterelnöke.

A Pesti TV Boomerlázadás című műsorának Boross Péter, Magyarország volt miniszterelnöke és Stefka István, a Pesti TV programigazgató-helyettese volt a vendége. Boross Péter szerint a következő választás „sorsdöntő” lesz.

Stefka István számos sajtótörténeti eseményt felidézett és rámutatott arra, hogy a korabeli médiaviszonyok nagyban hozzájárultak az MSZP 1994-es választási győzelméhez. A volt miniszterelnök a jelenlegi politikai helyzetet is értékelve rávilágított, hogy sorsdöntő választás előtt áll az ország, amelyen a nemzeti oldalnak nyernie kell, hiszen beláthatatlanul káros következményei lennének annak, ha az ellenzéki roncsderbi tagjai kaparintanák meg a hatalmat, számolt be róla a Pesti Srácok.

A műsor elején Stefka István felidézte a korabeli balliberális médiumok hazug álhírgyártását: amikor meghalt Antall József miniszterelnök, és Boross Péter lépett a helyébe, akkor elindult egy iszonyú támadás a balliberális sajtóban, miszerint Boross Péter előrehozott választásokat akar, diktatúrát akar bevezetni. Stefka szerint ez a fajta dezinformálás nagyon hasonlít a manapság látotthoz.

Boross Péter szerint

“A kinyírásokban általában a magyar baloldalnak nagy rutinja volt”

majd hozzátette, szerinte mindig is értékromboló rutin jellemezte a baloldalt, és ennek a kárát a mai napig nyögjük.

Stefka István és Boross Péter voltak Göblyös Sára vendégei.

Stefka István és Boross Péter voltak Göblyös Sára vendégei. Forrás: Pesti Srácok / Pesti TV képernyőfelvétel

“A magyar kommunikációban és kulturális közéletben olyan személyek kapnak szerepet és nem is jelentéktelen szerepet, akik esetében nem kétséges, hogy nem a magyar nemzeti érdekek vezérlik gondolkodásmódjukat”

– mondta a volt miniszterelnök, aki Göblyös Sára műsorvezető kérdésére reagálva a negyedik Orbán-kormány helyzetéről is kifejtette a véleményét.

Sorsdöntő választás közeleg

“E pillanatban Magyarországon más kormányképes erő nincs, mint a jelenlegi kormány. Más kormányzóképes személyiség sincs, mint Orbán Viktor”

szögezte le Boross Péter, aki szerint beláthatatlan következményei lennének annak, ha az ellenzéki összeborulás szerezne többséget a következő választásokon.

Boross szerint sorskérdés, hogy a nemzeti oldal nyerjen hazánkban a következő országgyűlési választásokon, az ellenzék teoretikus győzelmének következményeit az 1918-as Károlyi-kormány ámokfutásához hasonlítva. Gyurcsány Ferenc fenyegetőzéseire és Jakab Péter krumplis műsorára utalva kártevőknek nevezte a magyar baloldal politikai szereplőit.

Stefka István a balliberális médiumok által terjesztett álhíreket idézte fel.

Stefka István a balliberális médiumok által terjesztett álhíreket idézte fel. Forrás: Pesti Srácok / Pesti TV képernyőfelvétel

“Egyetlen más ország ilyen példát nem mutat, hogy saját hazája ellen biztat, agitál”

-mutatott rá a volt kormányfő a magyar baloldal hazaáruló jellegére. Boross Péter azt is leszögezte,

Antall József és Orbán Viktor közös jellemzője, hogy tudták: a kommunistákkal és a baloldallal nem szabad cimborálni.

A műsor későbbi részében a volt miniszterelnök dicsérte az Orbán-kormány gazdaságpolitikáját, amelynek köszönhetően Magyarország kiszabadult az IMF szorító fogságából, és elismerően szólt a magyar kormány külpolitikájáról is.

A Pesti TV műsorait a televízión kívül a csatorna weboldalán lehet megtekinteni utólag.

Nemrégen egy homoszexuális vlogger indított támadást a jobboldali csatorna ellen, erről itt írtunk részletesebben.

Forrás PestiSrácok.hu

Az ellenzék egy szellemi és morális romhalmaz – mondta Boross Péter a Vasárnapnak

Az Osváth Zsolt nevű homoszexuális vlogger jobboldali nők megalázásával próbálja elfedni, hogy még a 444 szerint is hülyeséget beszél

Kiemelt képünkön Boross Péter volt miniszterelnök. Forrás: Pesti Srácok / Pesti TV képernyőfelvétel

Iratkozzon fel hírlevelünkre