Prominens amerikai keresztény műsorvezető készített interjút Azbej Tristannal

Azbej Tristan Hans Unplugged

Az amerikai keresztény véleményvezérnek, Hank Hanegraaffnak adott telefonos interjút Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára. A keresztény influenszer a podcastban elismerte a magyar kormány erőfeszítéseit, melyeket az üldözött keresztények érdekében tesz.

Azbej Tristan államtitkár közösségi oldalán számolt be arról, hogy a múlt héten Hank Hanegraaffnak adott telefonos interjút. A népszerű Hank Unplugged podcastban az amerikai keresztény véleményvezér a magyarok szolidaritását és a Hungary Helps – Magyarország segít programot illette nagy elismeréssel.

Az államtitkár posztjában azt írta: Hanegraaff kitért arra, hogy a magyar kormány üldözött keresztények iránti elkötelezettségét korábban a Fox News vezető tudósítója, Lauren Green is méltatta.

Egyetértettünk abban, a keresztény örökség megőrzése, ápolása és az üldözött keresztény közösségek megsegítése kéz a kézben jár egymással. És éppen ez adhat alapot annak, hogy folytassuk a három éve zajló amerikai-magyar együttműködést az iraki üldözött keresztényekért.

– zárta posztját Azbej Tristan.

A Hungary Helps Program százezer embernek segített megmaradni a szülőföldjén

Azbej Tristan: Évente több ezer keresztényt gyilkolnak meg a hitéért

Kiemelt képünk forrása: Facebook / Azbej Tristan ن

Iratkozzon fel hírlevelünkre