Homonnay érvelése morálisan igazolhatatlan

Borzasztó eset történt, amiről a sajtó egy része nem győzött kellően kattintásvadász módon beszámolni: egy 13 éves kisfiú, aki állítólag végtelenül féltékeny volt 2 éves kistestvérére, brutális módon kanálisba fojtotta öccsét. Tragédia ez.

Az ügy háttere a beszámolók szerint, hogy a szülők (apa és anya, ez később fontos lesz) drámai mértékben megkülönböztették gyermekeiket: egyiket a kukából etették, a másikat kényeztették. Ha így volt, már önmagában ez tragédia, az ilyen embert gyógyítani kell.

Az eset tehát minden elemében szörnyű. Adott azonban egy homoszexuális lobbista, (e témában a Demokratikus Koalíció ökle), aki valamelyik liberális lap hozzászólászuhatagában nem fogta vissza magát és ebből a szörnyűséges esetből is LMBTQ-propagandát volt képes faragni. (Hullarablás mint olyan…)

Homonnay Gergely azonnal arra futtatta ki nem túl összetett érvelését, hogy a gyermekvédelmi hatóságnak a gyerekeket már rég el kellett volna vennie a pártól (ez a jelek szerint igaz, de a gyerekvédelem sem gondolatolvasó, nem tudjuk, kaptak-e jelzést bárhonnan is, a legtöbb tragédia nem előre jelezhető sajnos) és örökbefogadóknál elhelyezni. És itt jön a csavar:

akár egynemű párnak is odaadhatták volna, ahol szeretik őket és boldog felnőtteket nevelnek belőlük – hangoztatja.

forrás: 24.hu Facebook-oldala

Már megint az unalomig ismert és a társadalom egy részével elhitetett toposz: a kedves meleg pár képe, akik biztosan jól nevelik a gyerekeket, ahol kizárt, hogy bármi rosszul működjön, akiknél magától értetődően csak szeretet van és boldog gyermekkor.

Ezt a téves képet igyekeznek folyamatosan szembeállítani azokkal a párokkal, akik nemi identitásuktól függetlenül defektesek és borzasztó rossz szülők. De át kell látnunk ezen az érvelési hibán és rá kell mutatnunk annak önző és hazug voltára.

Homonnay mai egyik kirohanásában tehát több morálisan és szakmailag igazolhatatlan elem van.

Először is, egy gyermek halálából nem kovácsolunk politikai tőkét. Ez a legalapvetőbb.

Másodszor, hallgatni kellene a szakemberekre, akik rendre türelmesen elmagyarázzák, hogy az örökbeadás bonyolult folyamat, nem úgy működik, hogy egyszer csak fogunk egy gyereket és odaadjuk valakinek, hogy nevelje. Ma Magyarországon sokkal több örökbefogadásra igazoltan alkalmas pár vár gyerekre, mint amennyi örökbeadható gyermek vár szülőre.

Harmadszor: elég már a gátlástalan homoszexuális lobbiból!

 

Vágvölgyi Gergely

 

Amikor a „katolikus” teológusnő és a kereszténygyűlölő homoszexuális egymásra talál

Mire számíthatnak a keresztények, ha 2022-ben győz a baloldal?

 

Kiemelt képünkön Gyurcsány Ferenc és Homonnay Gergely. Forrás: PestiSrácok

Iratkozzon fel hírlevelünkre