Asszony, a söröm! – Hozom, apa…

apja lánya

Azt mondják, 20 év kell ahhoz, hogy elérjen kis hazánkba mindaz, ami most New Yorkban, a világ legnagyobb emésztőgödrében zajlik. 

Most néhány szabadon kószáló pszichiátriai esettanulmány azon munkálkodik – párhuzamosan 60 államban –, hogy dekriminalizálja a vérfertőző kapcsolatokat. 130 petíciót indítottak, közölvén: „egyébként a nagyágyúk még hátravannak”. És miért? 

Mert szerintük csúnya dolog, ha anya nem mehet hozzá a felnőtt férfivá érett fiához, illetve mert apuci nem tud a lányával unokákat nemzeni. Legálisan.

Hogy mindenféle romlott erkölcsű bíróságoktól halomra kapják az ejnye-bejnyéket.

Régen minden (legalábbis ez) jobb volt

Tíz évvel ezelőtt még sírva nevettünk és sírva sírtunk Matula bátin, aki az általa megszólaltatni bírt háromféle mássalhangzón lelkesen magyarázta akkor, hogyan is vannak ezek a rokoni szálak náluk, ma pedig lassan világméretű kezdeményezéssé növi ki magát a vérfertőzés fogalmának eltörlése.

Richard Morris. Csak leírom már a nevét. Rakjunk egy arcot is a képletbe.

Szóval Richard sutba dobva a több ezer éves praktikumot, manapság előszeretettel taglalja azt a New York Post hasábjain, hogy mennyire hasonló is az ő harca az LMBTQ-lobbi harcához. Milyen gáz már bebörtönözni egy embert azért mert meleg, és ugyanígy milyen gáz már jogilag mindenféle köveket hengeríteni – kapaszkodj – „két felnőtt beleegyezésen alapuló kapcsolata” elé. 

Mert Ricsi szerint az, hogy valaki súlyos mentális egészségügyi problémákkal felpakolva oda jut, hogy összefeküdne a saját gyerekével, azt igazából támogatni kell. Családot integrálnak a családba! Miért nem látja senki, hogy milyen szép ez? Épp milyen csúnyán viselkedett az a skót bíróság is, ahol elítéltek egy férfit és a lányát, mert viszonyt folytattak…

Hát hol itt a legemberségesebb emberi emberség, meg a love is love, meg a család az család, meg a krumpli az kartocska támogatása? Szinte látom magam előtt Richard értetlen arcát: „Ez most komoly?!”

Hát, az. Mert a társadalom a legkezdetlegesebb törzsi formák óta kiveti magából a vérfertőző elemeket (például mert súlyos fejlődési rendellenességek az utódoknál és miegymás. Elég nyilvánvaló következményei vannak már egy generáció után is, lásd még: az egymás közt házasodó európai uralkodóházak sarjai, vagy: biológia tankönyv 7. osztály), és kiveti most is. 

Húsba vágó valóság, nem üres elmélet

Richard Morris az erősen pragmatikus szabályozásból egy pusztán elméleti, ideológiai kérdést próbál farigcsálni, pedig

amíg egyértelmű, hogy egészségügyileg káros, ha valaki napi tízszer izomból nekimegy a falnak, addig az is egyértelmű, hogy a vérfertőzés rossz, értem?

Viszont amennyiben fennáll annak az esélye, hogy Richard Morris egy teljesen épelméjű valaki…, azt kívánom társadalmainknak, hogy sose legyen annyira önző, hogy a féktelen szexualitása miatt direkt beteg gyermekeket hozzon a világra. 

*Abortusz balról belép a színpadra.

*Gergő fejcsóválva jobbra el.

 

Varga Gergő Zoltán

 

Kiemelt képünk forrása: Pixabay (illusztráció)