Primitív fotómontázzsal próbálták rágalmazni Semjén Zsoltot

Egy olyan, gagyinak is csak erős jóindulattal nevezhető fotómontázst osztottak meg a hétvégén egy, a Klubrádióért „harcoló” Facebook-csoportban, amelyen elpusztult gólyák, valamint a fotóra csúsztatva egy másik képen Semjén Zsolt látható. A montázs a kellőképpen korlátolt nézőnek azt sugallja: Semjénnek köze van a gólyák megöléséhez, még gyengébbek kedvéért pedig a felirat is ezt hirdeti: „Tegnap a fideszes Semjén Zsolt csak úgy »szórakozásból« lelőtt két védett gólyát, amik most tértek vissza a vándorlásból.” Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes – mint a Nimród vadászújság friss Facebook-posztjában olvasható – feljelentést tesz képhamisítás, hamis vád és rágalmazás miatt.

Április 11-én manipulált fotóval próbálták ismeretlenek a vadászok és Semjén Zsolt ellen hangolni a közvéleményt – tudatta a Nimród közösségi oldala. Mint írják, az eredeti, 2013-ban készült fotón az látható, amint Semjén Zsolt, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnökeként egy jászsági Különleges Madárvédelmi Területen szabadon engedi a Kittenberger nevét viselő, mérgezésből meggyógyult parlagi sast. A manipulált „képen” azonban elpusztult gólyákat szerkesztettek a sas helyére, azt állítva: azokat Semjén Zsolt lőtte le.

Forrás: TILTAKOZZUNK A KLUBRÁDIÓ ELHALLGATTATÁSA ELLEN! Facebook-csoport

Az ügyben Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes feljelentést tesz képhamisítás, hamis vád és rágalmazás miatt.

A „montázst” Dániel Péter elvakult Fidesz- és magyargyűlölő (aki szerint Wittner Mária szabadságharcos egy „primitív, köztörvényes, randalírózó és lincselő prosti”) is közzétette a Tiltakozzunk a Klubrádió elhallgattatása ellen! elnevezésű Facebook-csoportban. A primitív „kollázson” közel másfél ezer megosztás van.

Iratkozzon fel hírlevelünkre