Rétvári: Gyurcsány kezdje saját magán a felelősségre vonást!

Gyurcsány a szeretet nyelvén politizálva záratná börtönbe az összes politikai ellenfelét.

Gyurcsány Ferenc azzal fenyegette meg az összes Fidesz-KDNP-s képviselőt, hogy mindenkit börtönbe fog zárni”– írta Rétvári Bence Facebook bejegyzésében, majd felidézett egy másik emlékezetes gondolatsort is, szintén Gyurcsánytól: „A kínai és az orosz vakcinát valójában nem vizsgálták meg. […] És én nem szeretném, hogy ha a magyar emberek ebben kísérleti nyúlként ott lennének.” 

Rétvári kiemelte:

„A lovasrohamot vezénylő, gumilövedékes Gyurcsány, aki saját bevallása szerint is hazudott reggel, éjjel meg este, most ismét akart egy nagyot mondani, de ismét csak önmagát járatta le. Egyrészt, mert nemrég hirdette meg, hogy a szeretet nyelvén kell politizálni, erre most minden politikai ellenfelét bebörtönözné.”

Rétvári Bence hangsúlyozta, hogy a volt miniszerelnök „több szempontból is óriási felelőtlenséget követett el” azzal, hogy november óta folyamatosan a keleti vakcinák ellen kampányol. Ugyanakkor,

ha Magyarország csak az EU által beszerzett vakcinákra támaszkodott volna, „legalább egymillió emberrel kevesebb lenne ma beoltva”.

„Gyurcsánynak tehát önmagán kell kezdenie a felelősségre vonást! Vállalnia kell a saját szavai miatt a felelősséget, mert túl messzire ment, amikor a járvány alatt támadta az orosz és kínai oltásokat, kockára téve ezzel az emberek egészségét”– zárta gondolatait Rétvári Bence.

Iratkozzon fel hírlevelünkre