Megható videó: a feljelentett mentőápoló megköszönte a lakosság kiállását

A mentőápolót meghatotta a feléjük tanúsított társadalmi támogatás. A Facebookon közzétett videóban elmondja, számos étterem ajánlott fel kedvezményes vagy ingyenes étkezést a hősies küzdelmet folytató mentősöknek.

Mint ismert, húsvét hétfőn egy ismeretlen személy panaszt nyújtott be egy rohamkocsi személyzete ellen, ugyanis azok ebédet mertek vásárolni maguknak egy hamburgerezőnél. Az eset, melyről mi is beszámoltunk, hatalmas társadalmi felháborodást vont maga után. A Mentőszolgálat posztjára közel 30 ezer reakció, 13 ezer hozzászólás és 6500 megosztás érkezett. A kommentelők egytől egyig támogatásukról biztosították a mentősöket.

A mai napon egy rövid videót tett közzé az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook-oldalán, melyben a feljelentett mentőápoló, Buvár Mariann köszöni meg a kiállást. A szakápoló elmondja, nem csak a menők főigazgatója, hanem a társadalom nagy része is kiállt mellette. Hozzáteszi,

„Jólelkű büfések, gíroszosok, pizzériák, éttermek biztosítottak engem, és több, mint 8000 bajtársamat támogatásukról.”

A vendéglátósok nagylelkű összefogásának köszönhetően ma már kedvezményesen vagy teljesen ingyen hamburgezhetnek abban a 20 percben, amiben az egész napos heroikus küzdelmük alatt lehetőségük van.

A mentőápoló megígéri, hogy ahogy eddig is, úgy a jövőben is helytállnak bajtársaival, és számíthatunk rájuk a jövőben is.

Kiemelt képünk forrása: Facebook / Országos Mentőszolgálat