Így készíts otthon pornóvideót

A Deutche Welle „arcbőrnyúzó” ferdítéseiről nem is oly rég olvashattunk idehaza. A kollektív erkölcs abszolút mélypontra süllyesztésén munkálkodó német srácok újfent előkerültek, hála az egyik legnagyobb magyar liberális lap szorgos újságíróinak. A tartalmat akkora képpel pakolták ki egyik rovatuk címlapjára, hogy talán csak mínusz tizenötös dioptria alatt siklottam volna át felette. De a szemem jó, és foghattam a fejem – már megint.

A pandémia miatt négyszeresére növekedett a pornófogyasztók száma, a piaci vákuumot pedig egy olyan oldallal igyekeznek orvosolni, ahova bárki, tisztes fizetésért cserébe – home made pornóvideókkal – tartalomkészítőként is regisztrálhat. Milyen jó már, hogy a járvány miatt keresetüktől eleső emberek otthonról is könnyedén pótolhatják a kieső apanázst. Hát megmentik a német gazdaságot! És még a szükséget szenvedő embereken is tudnak segíteni.

A videóinterjúban nem csak mezei pornófilmrendezőt (egy fiatal hölgyet egyébként, csakhogy adjunk egy kicsit a sztereotípiáknak is) meg pornóoldal-tulajdonost szólaltattak meg, hanem egy-két „alvállalkozót” is leakasztottak a kisfilm kedvéért (természetesen a szivárvány színskála minden árnyalata megjelenik), akik egyébként gyermeki lelkesedéssel számoltak arról be, hogy bár lehet,„talán picit exhibicionisták”, mert nagyon élvezik, hogy mások nézik őket, de amúgy meg királyság van, hisz többet keresnek, mint a koronavírus-járvány előtt a nyolcórás munkájukkal.

A videóban olyanok is elhangoznak, hogy az emberek már „másfajta intimitásra” vágynak, és hogy az egész piac amúgy is kezdett az amatőr pornós vonal felé elmozdulni. 

„Többféle test, szexuális beállítottság, szokás és fétis jelenik meg, és szerintem ez nagyon jó”

– közli a rendező leányzó. Oké, szerintem nem olyan nagyon jó ez, de ne akadjunk fenn ilyen apróságokon; van még, ahonnan ez jött.

Az egyik „színésznő” azt is elmondja, hogy bár csak kevésbé durva tartalmakat készít, szokott rosszalló kommenteket kapni a közösségi média felületein, de azonnal letiltja őket. (Végül is, nekünk is mindig azt tanították, hogy az a legjobb, ha a tények elől homokba dugjuk a fejünket.) A színésznő szerint azonban Berlinben ez ritkán fordul elő – itt az emberek olyan nyitottak, hogy azt már szinte el sem lehet mondani –, de a csúnya, vidéki, konzervatívabb kisvárosokból tényleg sokszor kap negatív megjegyzéseket…

Úgy érzem, menten megsajnálom ezt a nőt. Na, nem a negatív kommentek miatt, de azért meredek belegondolni, hogy

tényleg soha nem volt egy darab normális ember – egy apa, egy anya, egy jóbarát – mellette, aki egy kicsit is rávilágított volna számára, hogy a pornóipar nyilvános prostituáltjának lenni nem annyira nagyon kóser cucc?

Nem elég, hogy rengeteg embert taszít függőségbe a pornó, hogy alapvetően torzít el mindent, ami az egészséges szexualitáshoz hozzátartozik; nem elég, hogy vannak olyanok, akik az alapvető erkölcsöt és lelkiismeretet félretéve – iszonytató bevételeket generálva – kiszolgálják ezeknek a szerencsétlen embereknek az igényeit; nem elég, hogy egy másik országban hülyék az emberek, még ezt is importálni kell, itthon reklámozni ezt a szennyet, normaként beállítva az egészet, mintha csak a sarki közért keresne új pénztárost.

Ezúton is szeretném a cikket megjelentető magyar újságíró kollégáknak megköszönni, hogy ilyen lelkesen támogatják a nyugati testvérek társadalomzüllesztő agymenését, és külön szeretném őket megdicsérni bátorságukért, hogy ilyen nyíltan felvállalják szellemi deficitjüket, melynek köszönhetően teljes mellszélességgel kiállnak az emberek és családok életét végletekig szétziláló pornóipar mellett.

Nemet mondunk a pornóra, és nemet mondunk a liberalizmus által szabadságnak hazudott szabadosságra, amely az embert, a családot, a társadalmat megmérgezi és meggyilkolja.

 

Varga Gergő Zoltán

Szerzőnk további írásait ide kattintva olvashatják.

Tanítómesterünk, a német média

A pornóipar fogyasztóvá szeretné nevelni gyermekeinket! I.

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre