Nem csak abortuszt, indokolatlan nemváltást is végez a Planned Parenthood

A Planned Parenthoodról (PP) a legtöbb embernek az abortusz jut eszébe, a szervezet klinikáin ugyanis futószalagon végzik a terhességmegszakításokat. Most arra is fény derült egy valamikori PP-munkatárs nyilatkozatából, hogy nemcsak az elvégzett abortuszok számában jár élen a szervezet, hanem a transzideológia támogatásában is – közölte a V4NA.

Az Abigal Shrier író-újságírónak név nélkül interjút adó egykori PP alkalmazott mint reprodukciós egészségügyi asszisztens dolgozott az egyik klinikán. „Az volt a dolga, hogy hormongyógyszereket írjon fel olyan tinédzser lányoknak, akik fiúnak érezték magukat, és ezért »gyógyszereket« kértek”– számolt be róla a hírlap. 

„Az egykori munkatárs beszámolója szerint orvosok nem is voltak jelen, amikor a nemváltásra készülő, sokszor szülő nélkül érkező fiatal lányokkal találkoztak. A hormontabletták kiírásáról a klinika menedzsere döntött, aki a nő elbeszélése szerint nem rendelkezett orvosi tapasztalattal. Mint kiderül az egykori munkatárs szavaiból, a harmincezres város PP-klinikáját – ahol ő dolgozott – naponta 1-2 lány kereste fel tesztoszteronos kezelésért. A klinikán, elmondása szerint, nem dolgoztak orvosok, a legmagasabb végzettséggel a kiterjesztett hatáskörű okleveles ápolók rendelkeztek”– írja a V4NA.

A lap kiemeli, hogy a Planned Parenthood alkalmazottai egy előre elkészített forgatókönyv alapján kérdezték ki az ügyfeleket, megelőlegezve ezzel azt, hogy a tinédzserkorú fiatalok valóban indokoltan járulnak a kezeléshez. 

Az ex-dolgozó azt is hangsúlyozta, hogy a kezelések rendkívül nagy, akár életveszélyes kockázatairól (nemiszervek elváltozása, szívroham, meddőség) szóló papírt egyetlen náluk megfordult ügyfél sem olvasta el. A klinikának azonban nem volt érdeke minderre felhívni a figyelmet, ugyanis egy nemváltó hormonkezeléshez több alkalomra is szükség van, így anyagilag sokkal jövedelmezőbb, mint az „egyalkalmas” abortuszok.

Érdemes megemlíteni, hogy a Planned Parenthood 2019-ben hatvanmillió dollárt veszített, miután a Trump-adminisztráció kizárt a Title X Family Planning családtervezési programból minden olyan szervezetet, amely részt vesz abortuszok elvégzésében.

Joe Bident azonban teljes mellszélességgel támogatják – mutat rá a V4NA. A választások alatt be is jelentették állásfoglalásukat Biden mellett, ugyanis szerintük Donald Trump minden nap az életüket veszélyezteti.

 

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Évente magzatok tízezrei szenvedik el, hogy leszakítják végtagjaikat anyjuk méhében

Az utolsó életpárti demokrata, akit aggaszt Biden személye

Demokratikus deficit az Egyesült Államokban

 

Kiemelt képünk forrása: CitizenGo

Iratkozzon fel hírlevelünkre