Kirúgták a Városházáról a kereszténygyalázó Békés Gáspárt

Az ateista aktivista Karácsony Gergely környezetügyi szakértőjeként dolgozott a Főpolgármesteri Hivatalban.

Próbaideje alatt megszűnt a munkaviszonya Békés Gáspárnak, a főpolgármesteri hivatal környezetügyi szakértőjének – írta meg a Telex.hu városházi forrásokra hivatkozva. A portálnak a hírt a Városháza sajtóirodája megerősítette.

Nem véletlen, hogy nem marasztalták az ateista baloldali aktivistát, Békés Gáspárt, ugyanis, ahogy arról korábban beszámoltunk, folyamatosan gyalázta a kereszténységet és a hívőket, rendszeresen tett közzé kereszténygyalázó posztokat a közösségi médiában, két évvel ezelőtt megjelent írásában pedig arról értekezett, hogy a Don-kanyarban elesett magyar katonák nem voltak hősök…

Cikkünk megjelenése után nem sokkal az egyik olvasónk hívta fel rá a figyelmünket, hogy Békés Gáspár – aki Karácsony Gergely környezetügyi szakértőjeként dolgozott a Főpolgármesteri Hivatal Klíma- és Környezetügyi Főosztályán –, amellett is érvelt: az államnak be kellene tiltania a gyermekek keresztelését. A cikkben kifejtette, a keresztelés tiltásával az ország egyértelművé tenné, hogy mások jogainak megsértése kortól függetlenül elfogadhatatlan.

A KDNP felszólította Karácsony Gergelyt, hogy azonnal távolítsa el hivatalából Békés Gáspárt. Vasárnap kiadott közleményükben Semjén Zsolt és Vejkey Imre úgy fogalmazott,

„A Kereszténydemokrata Néppárt felszólítja Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy a gyermekek megkeresztelését betiltani akaró szakértőjét azonnal távolítsa el hivatalából! Ez az antikrisztiánus patológikus gyűlölet Rákosi legsötétebb korszakát idézi.”

A birtokunkba került hangfelvételből pedig kiderült: azzal büszkélkedett, hogy szivárványszínű festékkel gyalázta meg a Gellért-hegyi keresztet. Békés Gáspár tavaly decemberben (ekkor már a Főpolgármesteri Hivatalban dolgozott) újságolta büszkén egy online műsor felvétele előtt (melynek témája a „Nemiség és keresztény fundamentalizmus” volt) Perintfalvi Rita feminista teológusnak, hogy a beszélgetésben szintén résztvevő Waldmann Tamással, a Magyar Ateista Társaság elnökével hogyan cselekedtek korábban.

Mint bevallotta: „Vittünk ilyen színes plexilapokat, amiket lefestettünk átlátszó festékkel, de nem jött át eléggé a szín. De most, hogy a Gellért-szobor kék lett az EU-s csörte kapcsán, azt gondoltuk, hogy mi lenne, ha a keresztet «kivilágítanánk»?

Exkluzív hangfelvétel: Karácsony Gergely szakértője azzal henceg, hogy meggyalázta a Gellért-hegyi keresztet

A KDNP felszólította Karácsony Gergelyt, hogy rúgja ki a kereszténygyűlölő szakértőjét

 

Betiltaná a keresztelést Karácsony Gergely egyik szakértője

Kiemelt képünkön: Békés Gáspár; Forrás: ATV Youtube-csatorna)

Iratkozzon fel hírlevelünkre