A DK-s László Imre több pénzből sem tud rendet tenni Újbudán

Molnár László, Újbuda volt alpolgármestere szerint a XI. kerület ellenzéki vezetése az elmúlt másfél évben világosan bebizonyította szakmai alkalmatlanságát; több mint kétmilliárdos költségvetési többlet mellett sem tudják megfelelően üzemeltetni a városrészt.

Molnár László a Pesti Srácok megkeresésére elmondta, hogy az ellenzéki polgármesterek, így az Újbudát vezető László Imre (DK) is a 2022-es országgyűlési választásra készülve kampányol – ahelyett, hogy a kerület ügyeivel foglalatoskodna. A szivárványkoalíció folyamatosan a kormányt hibáztatja, amikor arról beszél, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések nehéz helyzetbe hozzák az önkormányzatokat.

A Kereszténydemokrata Néppárt politikusa úgy véli, László Imre folyamatosan megtéveszti az újbudai polgárokat: bár a Demokratikus Koalíció színeiben politizáló polgármester szerint a kormányzat 8-10 milliárd forintot vont el a kerülettől, a valóság ezzel szemben az, hogy az önkormányzat idei költségvetésében nagyobb összeggel rendelkezhet, mint 2019-ben.

Újbuda volt alpolgármestere azt is hangsúlyozta, hogy a XI. kerület – valamint más, ellenzéki vezetésű budapesti kerületek – működése nem pénzügyi okokból került veszélybe, hanem egyszerűen azért, mert az új vezetők nem képesek megfelelő szakértelemmel irányítani a rájuk bízott városrészeket.

A teljes interjú a Pesti Srácokon olvasható.

 

Kiemelt képünk forrása: Pesti Srácok

Iratkozzon fel hírlevelünkre