Tömeges üzletnyitással sodornák veszélybe a magyarok életét a liberálisok

Polgári engedetlenségre buzdít a Le az Adók 75%-ával Párt.

Hiába szögezték le szakértők világszerte, hogy a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások feloldására csak akkor kerülhet sor, ha az adott populáció átoltottsága eléri a 60-70 százalékot, mindig vannak olyanok – általában liberálisok -, akik a szakemberek tanácsaira és embertársaik egészségére fittyet hánynak, és kizárólag a saját, önös érdekeiket követik.

Pontosan ezt csinálja Magyarországon a Le az Adók 75%-ával Párt, amely tömeges üzletnyitást hirdetett meg január 25-e, hétfőre.

A liberális mikropárt kezdeményezésének lényege, hogy külföldi példákat követve hazánkban is nyissanak ki önhatalmúlag az éttermek, kocsmák, kávézók, szórakozóhelyek, edzőtermek, mozik stb.

Forrás: Tömeges Üzletnyitás Facebook-oldal

Sajnos – mint azt már megszokhattuk – a hülyeség gyorsan terjed az interneten, a polgári engedetlenségre felhívó Facebook-oldalt cikkünk megjelenéséig már több mint 7 ezren lájkolták.

A tömeges üzletnyitás koncepciója azonban amellett, hogy jogsértésre buzdítja az embereket, kifejezetten démoninak is nevezhető, hiszen magyar állampolgárok élét sodorja veszélybe.

Teszi mindezt akkor, amikor Nyugat-Európát már elérte a járvány harmadik hulláma, és az országok nemhogy enyhítenének a korlátozásokon, hanem éppen ellenkezőleg: újra szigorítanak.

Az is érdekes, hogy amíg a jobboldali és keresztény tartalmakat tűzzel-vassal üldözik, a Tömeges Üzletnyitás oldalt, valamint az ott megjelenő, sokszor álhírekre apelláló bejegyzéseket nem törli a Facebook. 

Ja, majd’ elfelejtettük: a Le az Adók 75%-ával Párt elnöke az az Ecsenyi Áron, aki korábban az Index újságírója volt. Így már minden világos.

„Járvány idején is bíznunk kell a szakemberekben, hisz ez a bizalom építette fel a világot” – Böjte Csaba a Vasárnapnak

Orbán: minél több vakcinának kell lennie Magyarországon

 

Kiemelt képünkön Ecsenyi Áron, a Le az Adók 75%-ával Párt elnöke. Forrás: Media1