Szilas Imre: Amerikában már kommunizmusról beszélnek, mi Istenben bízunk

„Amerika most nagyon felfordult állapotban van. Nyomasztó már ez a liberális-kommunista érzés, ami a levegőben terjeng. Nekem, aki ezt már egyszer átéltem, és ami elől ide menekültem, különösen ijesztő! Például nem engedik, hogy templomba menjél, de azt lehet, hogy kint tüntess az utcán a tömegben... Lehet égetni, gyújtogatni, szabadon randalírozni, épp csak templomba menni tilos” – nyilatkozta lapunknak adott interjújában hónapokkal ezelőtt Szilas Imre.

A Capitoliumnál történt eseményekről értesülve megkértük a hazai keresztény könnyűzene történetének egyik első, kiemelkedő személyiségét, hogy számoljon be az Amerikában jelenleg uralkodó hangulatról. A kommunizmus elől hazánkból elmenekült orgonista ma Los Angelesben él. Tapasztalatait már az elnökválasztás estéjén is megosztotta velünk, amikor prófétai látással kijelentette: „Ha Trump nyer, akár vér is folyhat az utcákon.”

Az akkori vízió beteljesülni látszik. Szilas Imre most úgy látja: „Mindenki a közelgő civil háborút emlegeti. Mi imádkozunk, hogy az Úr teremtsen itt békét, de várhatóan nagy bajok lesznek. Legalább 75 millió ember úgy érzi, hogy a választás egy óriási csalás volt. Az amerikai nép nem fogja ezt eltűrni. Itt, Kaliforniában még több baj van. Például a kormányzó (Gavin Newsom) bezáratta a templomokat, de minden más nyitva van. Nem engedi, hogy az emberek templomba mehessenek.”

Az első magyar beatmise zeneszerzője hozzátette: „Hihetetlen nagy káosz van minden városban. Nincsen már szólásszabadság. Szocializmusról és kommunizmusról beszélnek az emberek, és a fiatalok naivan valóban arra is vágynak. Az Úr tudja, hogy miért történik velünk ez az egész… Csak Őbenne bízunk!”

 

Ha Trump nyer, akár vér is folyhat az utcákon – Szilas Imre zeneszerző a Vasárnapnak

Szilas Imre a Vasárnapnak: Felajánlottam a tehetségemet Istennek

Kiemelt képünk forrása: MTI/EPA/Michael Reynolds

Iratkozzon fel hírlevelünkre