Az új esztendő első babái: Boglárka és Hunor Pál – FOTÓKKAL

A Salgótarjánban született Boglárka az első gyermek vidéken, Budapesten elsőként egy kisfiú köszöntötte az új esztendőt.

Salgótarjánban született az első gyermek 2021-ben vidéken. Csóka Boglárka éjfél után egy perccel született a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban – közölte az egészségügyi intézmény pénteken az MTI-vel. A kislány 3200 grammal és 52 centiméterrel, természetes úton jött a világra.

Az új év első vidéki újszülöttje, Csóka Boglárka és édesanyja, Molnár Nikoletta Natália a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház szülészetén 2021. január 1-jén. MTI/Komka Péter

A család második gyermekeként született kislány és 22 éves édesanyja, Molnár Nikoletta Natália egyaránt egészségesek és jól vannak.

Kisfiú lett 2021-ben az első fővárosi újszülött. A Hunor Pál nevet kapta, éjfél után 1 perccel jött világra a budapesti Honvédkórházban, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban. Az intézmény tájékoztatása szerint a kisfiú 3350 grammal és 54 centiméterrel született.

Az új év első fővárosi újszülöttje, Hunor Pál édesanyja karjában a Honvédkórház II. telephelyének szülészetén 2021. január 1-jén. MTI/Mónus Márton

Hunor Pál császárral jött világra édesanyja első gyermekeként.

 

MTI

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre